Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Verilecek Türk Bayrakları Teslim Edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilecek Türk bayrakları teslim edildiKÜTAHYA - AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanlığı üyesi gençler, Kütahyalı şehit ailelerinden aldıkları Türk bayrakları ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Ankara'ya uğurlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilecek Türk bayrakları teslim edildi

KÜTAHYA - AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanlığı üyesi gençler, Kütahyalı şehit ailelerinden aldıkları Türk bayrakları ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Ankara'ya uğurlandı.

Ulu Camii önünde gerçekleştirilen uğurlama törenine AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyde Çetin Erenler, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve partililer katıldı.

Törende konuşan AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, 15 Temmuz hain darbe girişiminde halka silah doğrultanlar ile Çanakkale'deki halka silah çekenlerin hedefinin aynı olduğunu ifade etti. Batur, "İhanet ne denli büyük olursa olsun, ne kadar kanlı olursa olsun asla yılmadık ve yıkılmadık. Milletin adamı üzerinden millete yapılan suikasta müsaade etmedik. Başkomutanın emriyle meydanlarda ihanete sel olduk, hainleri planlarıyla yerle bir ettik. O gece anneler cephedeki evladına dua eder gibi dua etti. O gece vatan parçalanmasın diye 250 kahraman şehit, 2 binden fazla kahraman gazi oldu" şeklinde konuştu.

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümünde şehitlerin anısına 81 ilden 250 gence şehit aileleri tarafından verilen Türk bayraklarının TBMM özel programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim edileceğini belirten Başkan Ahmet Batur, "Bizler de bugün bu emanetleri teslim alan kardeşlerimizi uğurlamak için bir araya geldik. Burada yaptığımız dualarla şehitlerimizi yad ettik, bir kez daha şükranla ve minnetle andık" diye konuştu.

Şehit aileleri, yapılan duanın ardından, 2 Türk bayrağını Ankara'ya götürmek için yola çıkan partili gençlere teslim ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Kamil Saraçoğlu Ak Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
title