Haberler

Çorum Polisinden 'Huzur Operasyonu'

Çorum'da Huzur ve Güvenliği Sağlamak Amacıyla Belirli Günlerin Akşam Saatlerinde 'Huzur Operasyonu' Düzenleyen Çorum Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Çok Sayıda Araca ve İşyerine Ceza Kesti.

Çorum'da huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla belirli günlerin akşam saatlerinde ''Huzur Operasyonu'' düzenleyen Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda araca ve işyerine ceza kesti.

Eş zamanlı olarak Çorum Merkez ve ilçelerinde şehrin giriş ve çıkışlarını tutan polislerin yaptıkları kontrollerde, 10 araca 482 YTL para cezası kesildiği, 3 ehliyetsiz araç sürücüsünün tespit edildiği, 1 işyerinin sahibi olmadığından dolayı rapor tutulduğu ve 1 kahvehaneye küçük yaşta çocuk buldurmaktan işlem yapıldığı bildirildi.

Çorum'da huzuru bozacak hiçbir eyleme izin vermeyeceklerini belirten Emniyet Müdür Yardımcısı İhsan Akyüz, güvenlik kuvvetlerinin halkın huzur ve güvenliği için sürekli olarak görev yaptığını ve haftanın belirli günlerinde gündüz ve gece olmak üzere eş zamanlı huzur operasyonları gerçekleştirdiğini kaydetti.

Asayiş, Güvenlik, Trafik, Terörle Mücadele ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlükleri'nde görevli 283 müdür, amir ve polis memuru ile birlikte Çorum ve ilçelerinde eş zamanlı olarak huzur operasyonu düzenlediklerini ifade eden Akyüz, "Çorum, Türkiye'nin en huzurlu kentleri arasında ve bu huzuru bozacak kişilere asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

(ES-BÖ-CMH-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title