Haberler

Çocukların Gözü Önünde Koca Dehşeti

Güncelleme:

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, M. K., 4 yıldır boşanma davaları devam eden eşi N. K.'yı av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, M. K. 4 yıldır boşanma davaları devam eden eşi N. K.'yı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. M. K. , daha sonra eve gelen polis ekiplerince yakalandı.

Olay, bugün (pazar), saat 17. 00 sıralarında meydana geldi. Pazarcılık yapan 43 yaşındaki M. K. , 10 yıl önce hayatını birleştirdiği 32 yaşındaki N.K ile 4 yıl önce anlaşamayarak ayrı yaşamaya başladı. Tarafların birbirleri hakkındaki iddialarından dolayı sürekli ertelenen davada, mahkeme ara kararla çocukların baba M. K. 'de kalmasına karar verdi.

AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜ

Hafta sonu yanına aldığı 10 ve 7 yaşlarındaki 2 çocuğunu yasal sürenin bitim saati olan 17. 00'de eve getiren N.K. bu sırada evin bahçesinde karşılaştığı M. K. ile tartışmaya başladı. Çocukların gözleri önünde süren tartışma sırasında, M. K. evden aldığı av tüfeğiyle N.K'yu başından vurarak öldürdü. Bu sırada korkunç olayı tanık olan çocuklar ise, komşularının evlerine kaçtı. Olayın ardından silah sesini duyan vatandaşların ihbarıyla adrese gelen polis ekipleri, M. K. yi gözaltına aldı.

Acı haberin ardından N.K'nun ailesi büyük üzüntü yaşadı. Aile üyeleri, cinayetin ardından birbirlerini suçladı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title