Haberler

Çocuklar Sorunlarını Gazeteyle Duyuracak

Ankara'da Seslerini Bir Gazeteyle Duyurmaya Hazırlanan Çocuklar, Parti Programlarında Haklarının Dikkate Alınmasını İstedi.

Ankara'da seslerini bir gazeteyle duyurmaya hazırlanan çocuklar, parti programlarında haklarının dikkate alınmasını istedi.

Kızılay Yüksel Caddesi'nde toplanan bir grup adına yapılan açıklamada, 27 milyon çocuk nüfusu bulunan Türkiye'de çocukların, hiçbir zaman hakları olan bireyler olarak görüşlerinin ele alınmadığı, sadece eğitim sistemi denildiğinde akla geldiği kaydedildi. Yaklaşan seçimlerde çocukların haklarının yine parti programlarında yer almadığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"Bu sorunların çözümü için elbette bizler ilk adımı atmalıyız. Sorunlarımızı, verecekleri oylarla hayatımı etkileyecek seçmenlere ve bizler için çalışacak siyasetçilere aktarmalıyız. Bu nedenle hazırlamış olduğumuz 'eksi on sekiz' adlı gazetemiz, seçimler öncesi siyasetçilerin çocuk haklarını, çocukların ve gençliğin yaşadıkları sorunları gündemlerine almayışları üzerine hazırlandı."

Yapılan basın açıklamasın ardından grup olaysız dağıldı.

(BC-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title