Haberler

Çocuklar İçin 193 Polis Birden Sahaya İndi

Tekirdağ’da 193 polisin katılımıyla oluşturulan 55 ekip, çocukların korunmasına yönelik denetim yaptı.

Tekirdağ'da 193 polisin katılımıyla oluşturulan 55 ekip, çocukların korunmasına yönelik denetim yaptı.

Tekirdağ il genelinde geleceğin teminatı çocukların, her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması ve güvenli bir eğitim-öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması adına eş zamanlı "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında risk analizine göre belirlenen okul çevreleri, parklar, bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, okul servis araçları, içkili yerler, bahis oynatılan işletmeler, kahvehaneler, internet ve oyun salonları gibi yerler denetlendi.

55 ekip kuruldu

Tekirdağ merkez ilçesi Süleymanpaşa'da 40 personel ve 10 ekiple yapılan denetimlerde, 111 kişinin GBT sorgulaması yapıldı. 22 adet servis aracı denetime tabi tutuldu. 2 şahsa adli, 3 şahsa ise idari yönden işlem başlatıldı. 210 paket kaçak sigara, 2 adet langırt, bir adet sigaramatik ele geçirildi.

Satır ele geçirildi

Tekirdağ'ın ilçelerinde 153 polis ve 45 ekiple yapılan denetimlerde ise 600 kişinin GBT sorgulaması yapıldı, aranan bir şahıs yakalandı, 178 servis aracı denetlendi, 3 araca işlem yapıldı. 3 kişiye adli, 2 kişiye idari yönden işlem başlatıldı. 6136 SKM suçu kapsamında bir adet satır, 12 bin 200 adet içi sigara dolu makaron ele geçirildi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın güvenliğinin sağlanması adına yapılan uygulamalar aralıksız devam edecektir" denildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title