Haberler

Çocuklar Duymasın'ın Fragmanı Yayınlandı! "Meltem'in Sevgilisi Var" Sözü Haluk'u Şoke Ediyor

Güncelleme:

Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Haluk'u elde etmek için elinden geleni yapan Tutku, "Meltem'in sevgilisi var" deyince Haluk şoke oluyor.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tutku, Haluk ile Meltem'in boşanmadığını duyunca yeni hamlelerine hazırlanıyor.

"MELTEM'İN SEVGİLİSİ VAR"

Yeni bölüm fragmanında Tutku, "Meltem'in sevgilisi var. Birlikte Londra'ya gidiyorlar" diyerek Haluk'u kıskançlık krizine sokuyor. Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümü 28 Ocak'ta Kanal D ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kanal D TV Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (24)

ARTIK SIKTI:

KABAK TADI VERDİ

17
2
yanıtYanıtla
Turk toplumu:

Bu diziyi illimatu siyonistler yaptiriyorlar.amaclari turk toplumunun aile yapisini bozmak.erkeklerin aile icinde fazla bir soz hakki olmadigi bati toplumundaki aile yapisina gore dizayn etmek.yani kadin erkekten ustundur tezini turk toplumuna empoze etmek ve ailenin ahlak yapisini cokertmek.ayni bati toplumunda oldugu gibi.

16
2
yanıtYanıtla
blaa blaa:

Evet kadın erkekten üstündür ama tabiki bu şekilde. . . Ahlakı değerleri ayaklar altına alarak değil. Unutmayın erkek evin başıysa kadın da boynudur ve boyun istemedikçe baş hiçbir yere dönemez !

yanıt3
yanıt2
tv izleyicisi:

dizi tam bir kepazelik ornegi. allah cc hz ademi yaratti onun kaburga kemiginden hv havva yi yaratti. kurani kerimde ayeti kerime var kadinlara hitaben indirilmis bir ayeti kerime allah cc kurani kerimde kadinlara diyorki ''Eğer bir kimsenin bir başkasına secde etmesini emretseydim, kadına, kocasına secde etmesini emrederdim ve eğer bir erkek karısına kırmızı bir dağdan siyah bir dağa ve siyah bir dağdan kırmızı bir dağa taş taşımayı emretseydi, uygun olan, kadının bu emri yerine getirmesidir.

yanıt0
yanıt0
balkes:

eski bizimkiler tadında bi dizi olmasını bekliyordum belki çocuklarla ailecek oturup izleriz diyordum bunlarda cıvıttı. aşna fişne , entrika. bir daha bizimkiler gibi bir dizi çekilemeyecek herhalde

14
2
yanıtYanıtla
MMMMMMMMMMMM:

BİZİMKİLER GİBİ BİR DİZİ İSTESELERDE ÇEKEMEZLER ÇÜNKİ ORDA OYNAYAN OYUNCULARDAN İBLİS DİYEN HALIL BEYDEN, TUT SABRI BEY, KATIL YAVUZ, ESKICI HUSEYIN, ŞÜKRÜ, ERGÜN, TAHTA KAFA RAŞİT, NİNET HANIM V. SS ÇOGU OYUNCU MALEDEF ARAMIZDAN AYRILD ONLARIN YERINI DOLDURAMAZLAR

yanıt0
yanıt0
eteM:

Barışın evlat edinin Meltem ticarete atılsın dizinin eski formatına dönün ailecek izleyelim

9
2
yanıtYanıtla
aq:

bu diziyi yazan yazdıran izleyen izleten kameranın üstünde mikrofonunu tutan yayınlayan ne kadar iblis varsa Allah müstehaklarını tez versin, biri kocasına boynuz takar, birinin kökeni ermeni taş fırın maskesi altından meşrebinin genişliği galaksileri yutar megadeyyus, birini hiç söylemiyorum sitenizin yaptığı habere göre ''5 aydır sevgilisini saklar!!!!'' bunlar 10 numara toplum yozlaştırmaya memur edilmiş ahlak yoksunu insanlardır artık yeter şunları izleyip destek vermeyin gitsnler ab ye yall

9
0
yanıtYanıtla
Bir Dost:

Kardeşim o sizin dizi izlemeyi bilmediginizi gösteriyor. Bir diziye o gözle bakacaksan bakma ve yorum da yapma. Milletin günahını bari alma. Sizin gibi insanlar yüzünden memleket bu halde işte. O ona küfür eder o ana şiddet gösterir. Bak kardeşim Çocuklar Duymasın izlemeyi bilenler için hem eğitici bir dizi özelliğe sahip hem de ibret almak isteyenler için örnek bir dizi. Ama sizin gibiler o ince ayrıntıyı anlamıyor. Şu zamanlarda bu boşanma konusu bile ibretlik bir konu. Ne yapalım sizin gibi dusenenler gibi boşanmak isteyince eslerimizi mi öldürelim. İşte bu sadece Çocuklar Duymasın dizinin bir tanecik iyi yani bakmasını ogrenirsen her sahne de bir eğitici yani var öyle kimseyi kotuleyip durmayı belki sen bile onlardan daha küçük duruma dusuyon. Ben sana burada bı nasihat vermek istedim. Seni üzdüysem kusura bakma. Ama bunlar gerçekler biraz insan olun lütfen! Kusura bakma tekrar...

yanıt2
yanıt3
BAYRAM:

Bu dizinin cılkı çıktı

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title