Haberler

Ck Enerji "Tek Hesap" Uygulamasına Geçti

CK Enerji Boğaziçi Elektrik'in elektrik abonelerine özel tek bir numara tanımlanarak işlem yapılabilmesini sağlayan "tek hesap" uygulamasını başlattığı bildirildi.

CK Enerji Boğaziçi Elektrik'in elektrik abonelerine özel tek bir numara tanımlanarak işlem yapılabilmesini sağlayan "tek hesap" uygulamasını başlattığı bildirildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, daha önce işletme kodu, abone numarası gibi farklı bilgilerle işlemlerini gerçekleştiren elektrik abonelerine özel tek bir numara tanımlanmasına imkan tanıyan tek hesap uygulamasının devreye alındığı belirtildi.

Uygulama sayesinde müşterilerin aboneliklerine ait tüketim, ödeme, abonelik başlangıcı ve bitiş süreleri, başvuru ve taleplerinin akışlarını tek bir numara girerek sorgulayarak işlem yapabileceği ifade edilen açıklamada, müşterilerin yeni hesap numaralarını çağrı merkezlerinden veya 7/24 hizmet veren https: //oim.ckbogazici.com.tr/odeme/HesapSorgu adresinden öğrenebileceği kaydedildi.

Açıklamada, tek hesap uygulamasıyla müşterinin üzerinde kaç abonelik olursa olsun güncelleme işleminin bir dakika içinde yapılabileceği, tek hesapta kişi üzerinden yapılan güncellemenin tüm tesisatlar için anında devreye gireceği ve fatura ödeme, borç sorgulama gibi işlemler için de bir dakikalık sürenin yeterli olacağı aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CK Enerji Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, tek hesap uygulaması ile müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu uygulama ile çalışanlar müşterilere kolay, hızlı ve kaliteli hizmet vermenin mutluluğunu yaşarken, talep takibi ve analiz yapmak da kolaylaştı. Daha önce örneğin, 10 aboneliği olan bir müşterinin GSM güncellemesi 15-20 dakika sürerken, bu süre 1 dakikaya kadar indi. İşlem süresi kısaldığı için müşteriyi memnun ettiği oranda çalışan da mutlu oluyor. Uygulama, zaman içinde hem müşteri hem de şirket açısından ciddi bir zaman tasarrufu sağlayacak. Zaman tasarrufu dışında uygulamada kişi bazlı işlem yapılması doküman sayısını azaltacağı için kağıt kullanımı da azalmış olacak. Doğanın ekolojik dengesini korumayı geleceğe aktarılabilecek en önemli miras olarak gördüğümüz için tek hesapla sağlanan bu faydayı çok önemsiyoruz."

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title