Haberler

Çirkefle Uğraşmam

Eski İTO Başkanı ile Deniz Akkaya Arasında Dört Yıldır Süren Tartışma Yeniden Alevlendi.

Eski İTO Başkanı ile Deniz Akkaya arasında dört yıldır süren tartışma yeniden alevlendi.

Deniz Akkaya'nın, "O şerefsiz demeç vermeye devam ediyor" şeklindeki sözleri Mehmet Yıldırım'ı sinirlendirdi. Yıldırım, "Çirkefle uğraşmak istemiyorum" dedi.

Eski İTO Başkanı Mehmet Yıldırım birkaç yıl önce, "Bir haftalık aşk için bana 300 bin dolar öneren bir işadamı var" diyen Deniz Akkaya hakkında "O kız değerini artırmak için yanlış taktik uyguluyor. İşadamı piyasa fiyatını bilir, kimseye değerinden fazla vermez. Olsa olsa 3 bin dolar eder" demiş, bu sözler ikiliyi mahkemelik etmişti. Dört yıldır süren dava, henüz sonuçlanmadı. Sarıyer 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada hazır bulunan Mehmet Yıldırım, artık davanın uzamasını istemediğini belirterek, kendisine 300 bin dolar teklif eden işadamının adını açıklaması halinde manken Deniz Akkaya'dan özür dileyeceğini söylemesi dikkat çekti. Yıldırım'ın adliyeden ayrılması üzerine, ifade vermek üzere savcının yanına gelen Deniz Akkaya'nın ise öfkesinin hala geçmediği dikkat çekti. Akkaya, ifadesinin ardından yaptığı açıklamada, "Benim ağzımdan çıktığını iddia ettiği sözleri, 4 yıldır ispatlayamadı. Ben böyle bir şey söylemedim. Ama o şerefsiz bir şekilde demeçlerine ve hakaretlerine devam ediyor. O da beni 'şerefsiz' dedim diye mahkemeye versin" dedi. Ünlü mankenin bu açıklamasına çok geçmeden Mehmet Yıldırım'dan yanıt geldi. Yıldırım'ın açıklamaları, bu davanın uzun süre daha devam edeceğini gösteriyor:

"Şerefsiz sözü nasıl söylendi bilmiyorum ama, bence bu kadın bu sözlerle kendisini tarif etmiş. Böyle çirkefle ne konuşayım bilmiyorum ki! Kamuoyu, Türk toplumu, zaten kimin ne olduğunu biliyor. Ayrıca onun konuştuğu dilde konuşmak istemiyorum, çirkefle uğraşılmaz. Ben bu insanların ne adını bilirim ne de şanını bilirim. Daha sonra da bana basından bir gazeteci arkadaş, 'Lerzan Mutlu'ya da 150 bin dolar teklif etmişler...' diyor. Ben de, 'benim param ile metelik etmez' dedim. Şimdi de Deniz Hanım, bana bu yüzden böyle şeyler söylemişse, diyecek bir şey yok. Kendini tarif etmiş işte Dava açmayı falan düşünmüyorum. Dava açıp da onun seviyesine mi ineyim? Kötü söz sahibini bulur. Bizim daha önceki dava ile birleşir bu söyledikleri..."

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title