Haberler

CHP Myk'da Görev Dağılımı Yapıldı

CHP'nin 32. Olağan Kurultayı Sonrasında Oluşan Merkez Yönetim Kurulu'nun (Myk) İlk Toplantısında Görev Dağılımı Yapıldı.

CHP'nin 32. Olağan Kurultayı sonrasında oluşan Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) ilk toplantısında görev dağılımı yapıldı.

MYK Genel Başkan Deniz Baykal başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

Alınan bilgiye göre, toplantıda yeni dönemde görev yapacak genel başkan ve genel sekreter yardımcıları belirlendi.

Kurultay öncesi de Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Kocaeli Milletvekili Cevdet Selvi ve Bursa Milletvekili Onur Öymen yerlerini korurken, İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil ve Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş de bu göreve getirildi.

Daha önce de aynı görevde bulunan İstanbul Milletvekilleri Algan Hacaloğlu ve Mehmet Sevigen'in yanı sıra İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Özpolat ile Mesut Değer de Genel Sekreter Yardımcısı olarak belirlendi.

Bu arada, Bilim Kültür Platformu Başkanlığı'na ise Ankara Milletvekili Nesrin Baytok getirildi.

Toplantıda yerel seçimlere yönelik hazırlıkların başlatılması ve bu çerçevede bölge ve belediye başkanları toplantıları düzenlenmesi, yurt gezilerine ağırlık verilmesi kararlaştırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title