Haberler

CHP'li Tüzün, '30 yıllık dostum' dediği Muharrem İnce'nin yeni parti kurmasıyla ilgili konuştu

Güncelleme:

- CHP'li Tüzün, '30 yıllık dostum' dediği Muharrem İnce'nin yeni parti kurmasıyla ilgili konuştu Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün: "Muharrem İnce sonuçta siyaseten karar vermiş, partisini kurmuş, partisindeki yol arkadaşlarını belirlemiş" "Önümüzdeki günlerde gerekirse ararım, mesaj atarım,...

- CHP'li Tüzün, '30 yıllık dostum' dediği Muharrem İnce'nin yeni parti kurmasıyla ilgili konuştu

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün:

"Muharrem İnce sonuçta siyaseten karar vermiş, partisini kurmuş, partisindeki yol arkadaşlarını belirlemiş"

"Önümüzdeki günlerde gerekirse ararım, mesaj atarım, hayırlı uğurlu olsun derim"

" Cumhuriyet Halk Partisi'nde çok sayıda istifanın olacağını zannetmiyorum"

BİLECİK - Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, '30 yıllık dostum' dediği Muharrem İnce'nin Memleket Partisi'ni resmen kurmasıyla ilgili, "Bize 'hayırlı olsun' demek düşer. Siyasi yaşamında kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Tüzün, Muharrem İnce ile siyaseten yollarının ayrıldığını, ancak 30 yıllık bir dostlukları olduğunu vurgulayarak, "Kendisi dün partisinin kuruluşunu açıkladı. Ben aramadım, önümüzdeki günlerde gerekirse ararım, mesaj atarım, 'hayırlı uğurlu olsun' derim. Sonuçta siyaseten karar vermiş, partisini kurmuş, partisindeki yol arkadaşlarını belirlemiş. Bazılarını tanıyorum, bazılarını tanımıyorum. Bize 'hayırlı olsun' demek düşer. Siyasi yaşamında kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

"Cumhuriyet Halk Partisinde çok sayıda istifanın olacağını zannetmiyorum"

Tüzün, Bilecik'te CHP'den istifaların yüksek olacağı iddialarına ilişkin, "İddialar ne kadar geçerli olur onu bilemiyoruz, ama neticede geçtiğimiz günlerde CHP İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Hüseyin Korkman arkadaşımızın Memleket Partisi'nin kurucu il başkanı olduğunu ve genel başkandan mazbatasını aldığını basından öğrendik. 'Partimize resmi bir istifa oldu mu' diye sabah sorduğumda herhangi bir yazılı müracaat söz konusu değil. Zannediyorum e-devlet üzerinden istifa etti veya etmedi onu da bilmiyorum. Netice itibariyle Hüseyin Bey görevlendirilmiştir. Türkiye'de siyasi partiler kurulmuştur. Bilecik'te il, ilçe başkanları oluşur, dolayısıyla kurucular kimler olduğunu önümüzdeki dönemlerde göreceğiz. Ama netice itibariyle ben Cumhuriyet Halk Partisi'nde çok sayıda istifanın olacağını zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Milletvekili Bilecik Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı? Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title