Haberler

CHP'li Elekdağ'dan "İddianame" Açıklaması

CHP İstanbul Milletvekili Şükrü Elekdağ, "İddianame ile İlgili Olarak Düşüncelerim, Görüşlerim, Partimin Görüşleriyle Tam Bir Uyum ve Bütünlük İçindedir" Dedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Şükrü Elekdağ, AKP hakkında açılan kapatma davasının iddianamesini "yetersiz" bulduğu yönündeki haberler üzerine bir açıklama yaptı.

CHP'li Elekdağ, yaptığı yazılı açıklamada, "İddianame ile ilgili olarak düşüncelerim, görüşlerim, partimin görüşleriyle tam bir uyum ve bütünlük içindedir" dedi. Elekdağ, bazı basın yayın organlarında konuyla ilgili çıkan haberlere üzüldüğünü belirtti. Elekdağ, açıklamasında şunları dile getirdi:

"Dün PM toplantımızda yaptığım değerlendirme ile ilgili olarak bilgim dışında basına yansıtılan görüşler ve gazetelerde yer alan değerlendirmeler gerçeği tam anlamıyla yansıtmamaktadır.

Partimin iddianame ile ilgili tavrı açıklamaları ve politik duruşuyla tam bir mutabakat halindeyim. İddianame ile ilgili olarak düşüncelerim, görüşlerim, partimin görüşleriyle uyum ve bütünlük içindedir." (ANKA)

(ÇAĞ/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title