Haberler

CHP İzmir Milletvekili Balbay, Hacıbektaş'ta

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde, "Sevgili dostlar sizleri çok yola baktırdım. Ama hiç yere baktırmadım. Bundan sonrada baktırmayacağım. Bu benim size gerçek yeminim olsun. Meclis'teki yemin ayrı" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde, "Sevgili dostlar sizleri çok yola baktırdım. Ama hiç yere baktırmadım. Bundan sonrada baktırmayacağım. Bu benim size gerçek yeminim olsun. Meclis'teki yemin ayrı" dedi.

Kırşehir'deki programının ardından Hacıbektaş ilçesine geçen Balbay'ı ilçe girişinde CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu ve partililer karşıladı.

Balbay, Çilehane bölgesindeki İlhan ve Turhan Selçuk kardeşler ile Aşık Mahsuni Şerif'in mezarlarını ziyaret ederek, karanfil bıraktı.

Daha sonra burada partililere seslenen Balbay, hapiste kaldığı süre içerisinde Hacıbektaşlıların kendisine olan desteğini hep yanında hissettiğini belirterek, teşekkür etti.

Hapisteyken en çok gelecek biriktirdiğini belirten Balbay, şunları kaydetti:

"Ruhen özgür olduğum ama bedenimin demir parmaklıklar arkasında olduğu hapislik günlerinde sevgili başkanımız Ali Rıza Selmanpakoğlu başta olmak üzere pek çok Hacıbektaşlı'dan selam aldım bu selamlar için çok teşekkür ediyorum. Sevgili dostlar sizleri çok yola baktırdım. Ama hiç yere baktırmadım. Bundan sonra da baktırmayacağım. Bu benim size gerçek yeminim olsun. Meclis'teki yemin ayrı."

- "Hapiste haftada ortalama bin sayfa okuyunca 'şükür okutana' dedim"

Hapiste haftada ortalama bin sayfa kitap okuma fırsatı bulduğunu, daha önce bu kadar kitap okuma şansı bulamadığını ifade eden Balbay, "". Gerçekten içeride incindim belki. Ama kimseyi incitmemek üzerine ve kimsenin incinmeyeceği bir Türkiye için mücadele etmek için çıktım dışarıya" diye konuştu.

- "İlhan Abi ben geldim. Biraz geç geldim biliyorum"

Konuşmasında İlhan Selçuk'a da seslenen Balbay, Selçuk'un mezarına bakarak şu ifadeleri kullandı:

"Burada İlhan Selçuk ağabeyle buluştuk huzurlarında şunu demek istiyorum: İlhan Abi ben geldim. Biraz geç geldim biliyorum. Özür diliyorum. Ama bedenen ve beyin olarak mücadeleye hazır bir şekilde sapasağlam geldim. Ne zaman çıkacağımı bilmiyordum İlhan abi. Ama nasıl çıkacağımı biliyordum. Dimdik çıkacaktım. Çünkü biz sizlerden bunu öğrendik."

Balbay ve beraberindekiler buradaki programın ardından Hacıbektaş-ı Veli Külliyesi'ne geçti. Aslanlı Çeşme'den su içen Balbay, Hacıbektaş-ı Veli'nin türbesinde dua etti.

Son olarak Hacıbektaş Belediyesini ziyaret eden Balbay, daha sonra Ankara'ya hareket etti.

-mustafa balbay

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Balbay Hacıbektaş Nevşehir İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title