Haberler

CHP Avşa Teşkilatından Dayanışma Gecesi

Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı Avşa beldesinde CHP teşkilatı tarafından dayanışma gecesi düzenlendi.

Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı Avşa beldesinde CHP teşkilatı tarafından dayanışma gecesi düzenlendi.

Geceye CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Marmara Belediye Başkanı Ali Aksu, CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk ile gelen çok sayıda partili katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Belde Başkanı Fatih Başıdinç, CHP'nin Avşa'da seçimleri kazanacağını söyledi. Namık Havutça ise, ekim ayında Balıkesir'in büyük şehir olmasıyla birlikte Avşa'nın bu durumdan olumsuz etkileneceğini ileri sürdü. Milletvekili Havutça, partililerden ve salonda bulunan davetlilerden mahalli seçmlerde CHP'ye destek istedi.

Gecede söz alan CHP Balıkesir İl Genel Meclis Üyesi İsmet Koçyiğit, İl Genel Meclisi üyelerinin yaptığı çalışmaları anlatarak, "Biz İGM üyeleri olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. CHP olarak Marmara adasından İl Genel Meclisi üyesi arkadaşım Mustafa Erbil ile birlikte Marmara adasında 20 bin dönümlük hazine arazisini AK Partililerin elinden kurtarmaya çalışıyoruz. Biz seçilmişler olarak sizlerin haklarını savunmak için çalışıyoruz. Sizler için çalışmazsak gelin bizden hesap sorun. Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde sizlerden CHP'yi Avşa'dan birinci parti çıkartmanızın sözünü istiyorum" dedi.

Gecenin sonunda saatli Atatürk posteri açık attırmaya çıkartıldı. Yapılan açık arttırmada 2 bin TL veren Marmara Belediye Başkanı Ali Aksu saatli Atatürk posterini aldı. Bir süre önce CHP'den istifa eden Aksu, "Böyle değerli bir hediyenin olduğunu bilseydim tüm mal varlığımı verirdim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Ali Aksu Marmara Avşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title