Haberler

Cezaevinde Badminton Şampiyonası

Adalet Bakanlığı ve Badminton Federasyonu Tarafından Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde Yatan Tutuklu ve Hükümlüler Arasında Düzenlenen Badminton Şampiyonası Sona Erdi. Tek Erkekler ve Çift Erkekler Kategorilerinde Dereceye Giren Mahkumlara, Kupaları Cezaevi Yönetimi Tarafından Verildi.

Adalet Bakanlığı ve Badminton Federasyonu tarafından Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde yatan tutuklu ve hükümlüler arasında düzenlenen Badminton Şampiyonası sona erdi. Tek erkekler ve çift erkekler kategorilerinde dereceye giren mahkumlara, kupaları cezaevi yönetimi tarafından verildi.

Bursa E Tipi Cezaevi Kapalı Spor Salonu'nda 20 mahkumun yarıştığı şampiyonada, tek erkekler kategorisinde, Özcan Cengiz birinci, Erdoğan Şuvak ikinci, Sezgin Öztürk ise üçüncü oldu. Çift erkeklerde ise Adem Tosun-Engin Açıkgöz çifti birinci, Şenol Şimşek-Ensar Taştan çifti ikinci, Sinan Sungur-Hüseyin Vurucular çifti ise üçüncü oldu. Dereceye giren mahkumlara kupaları cezaevi yönetimi tarafından verildi.

(AOA-MŞ-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title