Haberler

KÜTAHYA'DA EVLERDEN HIRSIZLIK YAPAN 3'Ü KADIN 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Güncelleme:

KÜTAHYA'da girdikleri evlerden 52 adet çeyrek altının da aralarında olduğu çok sayıda ziynet eşyası çaldığı tespit edilen 3'ü kadın 4 şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

KÜTAHYA'da girdikleri evlerden 52 adet çeyrek altının da aralarında olduğu çok sayıda ziynet eşyası çaldığı tespit edilen 3'ü kadın 4 şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin araçlarında çok sayıda ziynet eşyası, para ve hırsızlıkta kullandıkları malzemeler bulundu.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent merkezindeki hırsızlık olaylarının ardından soruşturma başlattı. Hırsızlık şüphelilerinin otomobille Gediz ilçesi üzerinden Manisa'nın Salihli ilçesine kaçacağı bilgisine ulaşan Hırsızlık Büro Amirliği ve Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipler şüphelilerin otomobilini ilçede durdurdu. Araçta yapılan aramada kese ve kutular içine gizlenmiş 52 adet çeyrek altın, 2 adet gram altın, 5 adet cumhuriyet altını, altın ve pırlanta yüzük, 3 çift altın küpe, 2 adet kırık altın yüzük parçası ile bin 520 lira para ele geçirilirdi. Ayrıca araçta hırsızlıkta kullanılan 3 adet kapı açma aparatı ve çok sayıda maske, gözlük ve kıyafet ele bulundu.

55 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Otomobildeki hırsızlık suçundan 3 sabıkası bulunan Aykut Y., hırsızlık suçundan 55 suç kaydı bulunan Serpil K., 6 hırsızlık suçundan arandığı tespit edilen Cansel A. ve yine hırsızlık suçundan aranan İlayda A. gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen 4 şüpheli işlemleri için emniyete götürüldü. Şüphelilerin hırsızlık amacıyla girdikleri evlerde 'dil düşürme' olarak bilinen yöntemi kullanarak kapıları açtıkları tespit edildi. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Kütahya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title