Haberler

Cep Telefonu Hırsızları, Güvenlik Kamerasına Takıldı

Bahçelievler'de bir alışveriş merkezi içerisindeki cep telefonu bayisinde meydana gelen hırsızlık olayı, güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken; iş yerinden 400 TL değerindeki cep telefonunu çalan 3 şüphelinin yakalanması için görüntüler...

Bahçelievler'de bir alışveriş merkezi içerisindeki cep telefonu bayisinde meydana gelen hırsızlık olayı, güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken; iş yerinden 400 TL değerindeki cep telefonunu çalan 3 şüphelinin yakalanması için görüntüler inceleme altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Yenibosna'da bulunan bir alışveriş merkezindeki cep telefonu bayisine müşteri kılığında giren 3 kişi, bir süre vitrindeki cep telefonlarını inceledi. Bu sırada şüphelilerden birisi, sözde özelliklerini incelediği cep telefonunu işyeri çalışanlarının bir anlık dikkatsizliğinden faydalanarak diğer arkadaşının kendisine uzattığı montun içine gizledi. Ardından şüpheli 3 kişi, hiçbir şey olmamış gibi işyerinden çıkarak kayıplara karıştı.

İşyeri çalışanı Göksal Baysan (34), piyasa değeri 400 TL olan cep telefonunun çalındığını birkaç gün sonra sayım yaptığı sırada fark etti. Bunun üzerine güvenlik kameralarını inceleyen Baysan, hırsızların görüntüye takıldıklarını fark etti. Baysan, daha sonra olayı polis ekiplerine bildirerek yardım istedi. Olay anını içeren güvenlik kamerası kayıtları inceleme altına alan ekipler, şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

Göksal Baysan, "Mağazanın kapatma işlemlerini yaptığım için hesap yapmakla meşguldüm. O esnada 3 kişi tezgaha yaklaştı bir şeyler soruyorlardı. Bende hem kasa hesapları yapmakla hem de onlara cevap vermekle meşguldüm. Çok dikkat etmedim burada hiç hırsızlık olayının olacağını tahmin etmemiştim" dedi. Baysan olayı daha sonra fark ettiğini ifade ederek "Bir kaç gün sonra cihazlarımızdan bir tanesinin eksik olduğunu tespit ettim ve güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde bu görüntülere ulaştık. Çok rahat bir şekilde bu işi burada yapabiliyorlar. Maddi değer 400 TL değerinde olan bir cihazımız çalındı" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

bahçelievler yenibosna Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title