Haberler

Celal Tan Bu Sefer Hediye Dağıtıyor

Güncelleme:

"Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi", sosyal medyada düzenlediği kampanyalarla da ses getiriyor.

Yılın en merak edilen yapımları arasında yer alan 18. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde "En İyi Film", "En İyi Senaryo" ve "Filmin facebook ve twitter sayfalarında takipçileri film ile ilgili tüm gelişmlerdenanında haberdar edilirken, filme özel fotoğraflar, replikler, videolar da paylaşılıyor. Sinemaseverlerin yorumları ve paylaşımlarıyla katkı yaptıkları sosyal medya mecralarında filmin takipçilerini sevindirecek kampanyalar da yürütülüyor.

Başlatılan kampanyaya katılanlar arasından belirlenecek şanslı talihliler filmin imzalı afişlerini ve filme özel hazırlanan t-shirtlerden kazanma şansını elde edecekler. Katılmak isteyenlerin ise yapması gereken tek şey filmin facebook sayfasında yer alan soruyu cevaplamak.

Vizyon tarihi (18 Kasım) yaklaştıkça sosyal medyada yeni sürprizlerle takipçilerinin karşısında çıkacaklarını belirten film ekibi, herkesi https://twitter.com/Celal_Tan ve https://www.facebook.com/CelalTanVeAilesininAsiriAcikliHikayesi sayfalarını takip etmeye davet ediyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title