Haberler

Cehennem Gibi 10 Gün

Evlerinin Önünden Kaçırılarak Tecavüz ve İşkenceyle Dolu Cehennem Gibi 10 Gün Yaşayan Berivan B., Zanlıların Elinden, Verdikleri Hapı İçmeden Bayılma Numarası Yaparak Kurtulabildi.

Evlerinin önünden kaçırılarak tecavüz ve işkenceyle dolu cehennem gibi 10 gün yaşayan Berivan B., zanlıların elinden, verdikleri hapı içmeden bayılma numarası yaparak kurtulabildi.

ADANA’da, nişanlı olan Berivan B. (19), 16 Mart’ta evlerinin önünden 3 kişi tarafından kaçırıldı. Ailenin şikáyeti üzerine polis, genç kızı aramaya başladı ancak bir sonuç alamadı. Eter koklatılarak bayıltılan Berivan B. ise gözlerini ormanlık alandaki bir evde açtı. İddiaya göre, 2’si güzel Türkçe, diğeri ise Arapça konuşan 3 kişi, "Seni kessek kimsenin haberi olmaz. Karşı koymanın bir anlamı yok" tehdidinde bulunup genç kıza tecavüz ettiler. Direnen Berivan B.’ye uyuşturucu hap içiren saldırganlar, jiletle kestikleri vücudunda sigara söndürdüler. Berivan B., 26 Mart’ta verilen ilacı dilinin altında saklayarak içmedi. Bayılmış numarası yapan genç kız, içki içen zanlıların dalgınlıklarından yararlanarak kaçmayı başardı. Bir akaryakıt istasyonundan ablası G.B.’yi cep telefonundan arayan Berivan B., ailesi tarafından alınıp Adana’ya getirildi. Berivan B. emniyette, "Her gün ilaç verdikleri için kendimde değildim. Bir gün ilacı içmedim, beni bayıldı sanıp çıktılar. Salonda otururlarken görünmeden kaçtım. Yakalanıp cezalandırılmalarını istiyorum" dedi. Olayın failleri aranıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title