Haberler

Eşinin Kızına Uyguladığı Şiddeti Gizli Kamerayla Ortaya Çıkaran Baba, Velayet Savaşını Kazandı

Güncelleme:

Zonguldak'ta 2 yaşındaki küçük kızına annesinin uyguladığı şiddeti gizli kamerayla ortaya çıkaran baba, velayet savaşını kazandı. Küçük Esila'nın velayeti annesinden alınarak babasına verildi.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde, 29 yaşındaki Erdem T., eşi 27 yaşındaki Tuğba T.'nin 2 yaşındaki kızları Esila'yı darp etmesini evin salonuna yerleştirdiği gizli kamerayla kaydederek, evden 3 ay uzaklaştırma cezası almasını sağladı.

Erdem T., eşinin Çorlu'da açtığı boşanma davasında mahkemenin kızını geçici velayet ile eşine vermesiyle ise yıkıldı. Olayla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Çocuğun velayeti yapılan itirazın ardından anneden alınarak babaya verildi.

EVE GİZLİ KAMERA YERLEŞTİRDİ

DHA'nın haberine göre,ilçede esnaflık yapan Erdem T., 4 yıl önce görücü usulüyle tanıştığı Tuğba T. ile evlendi. Çiftin, 2 yıl sonra Esila adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Erdem T., kızının vücudundaki morlukları görünce eşinin darp ettiğinden şüphelenerek evin salonuna gizli kamera yerleştirdi.

CANİ ANNEYE 3 AY EVDEN UZAKLAŞTIRMA CEZASI VERİLDİ

Eşinin kızını dövdüğünü gizli kamera tespit eden Erdem T., görüntüler ile polise giderek şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan Tuğba T., ardından savcılığa sevk edildi. Savcı, kızını dövmediğini iddia eden Tuğba T.'ye görüntüleri izletti. Tuğba T. hakkında soruşturma açılırken 3 ay evden uzaklaştırma cezası verildi.

VELAYET ANNEYE VERİLİNCE BABA YIKILDI

Bu sürede Erdem T. Zonguldak'ta, Tuğba T. ise ailesinin bulunduğu Çorlu'da boşanma davası açtı. Tuğba T., kızının geçici velayetini alarak evden uzaklaştırma cezasının bittiği geçen Cuma günü polis ve avukatıyla Gökçebey'deki evine gitti. Erdem T., eşinin mahkeme kararıyla kızını almasıyla bir kez daha yıkıldı.

KÜÇÜK KIZIN VELAYETİ BABASINA VERİLDİ

Erdem T.'nin avukatı Ümit Aydemir, karşı tarafın Çorlu'daki mahkemeye verdiği dilekçe ile çocuklarının geçici velayetini aldığını kendilerinin de ellerindeki görüntüleri mahkemeye ulaştırarak velayeti alma talebinde bulunacaklarını söyledi. Yapılan itiraz sonucu Esila'nın velayeti annesinden alınarak babasına verildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Zonguldak Gökçebey Çorlu 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title