Haberler

Çanakkale'de bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

Güncelleme:

Çanakkale'de bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü Çanakkale'de 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Çanakkale'de bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

ÇANAKKALE - Çanakkale'de 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangın çıkan evde büyük maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgiye göre, Cevatpaşa Mahallesi, Gazi Bulvarı, 2. Bahçe Sokak'ta bulunan 4 katlı Turgay Apartmanı'nın çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ev sahibi Gönül S yangını fark edip itfaiyeye bilgi verdi. Kısa sürede olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yangına müdahale edip söndürdü. İtfaiye ekipleri ayrıca söndürme çalışmalarına engel olan bir otomobili de polis ve çekici yardımıyla kaldırarak müdahaleyi hızlandırdı. Yangın yan binanın çatı katındaki eve de kısmen zarar verdi. Yangında ölen yada yaralanan olmazken ev sahibi tedbir amaçlı olarak hastaneye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çanakkale İtfaiye Bahçe Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title