Haberler

Çanakkale Boğazı'nda Araba Vapuru Arızası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : iskeleden detay geminin sürüklenme anı romörkorun arızalı gemiye yanaşması geminin iskeleye yanaşması araç ve vatandaşların tahliyesi olay anını anlatan vatandaş genel detay görüntü Çanakkale Boğazı'nda, Eceabat ile Çanakkale arasında sefer yapan araba vapurunun makineleri arızalandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

iskeleden detay

geminin sürüklenme anı

romörkorun arızalı gemiye yanaşması

geminin iskeleye yanaşması

araç ve vatandaşların tahliyesi

olay anını anlatan vatandaş

genel detay görüntü Çanakkale Boğazı'nda, Eceabat ile Çanakkale arasında sefer yapan araba vapurunun makineleri arızalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Eceabat'tan aldığı yolcu ve araçları Çanakkale'ye getiren "Avşa Adası" adlı araba vapurunun makinelerinde Çanakkale İskelesi'nin yaklaşık 200 metre açıklarında arıza meydana geldi.

Araba vapurunun kaptanı bölgede demir atıp, Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğüne bilgi verdi. Bu üzerine Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait "Kurtarma-4" römorkörü bölgeye gönderildi.

Bu arada mürettebat kendi imkanlarıyla arızayı giderip, römorkör eşliğinde araba vapurunu Çanakkale İskelesi'ne yanaştırıp, yolcu ve araçları güvenli şekilde tahliye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Eceabat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title