Haberler

    Call of Duty: Warzone PC'ye Botları Bitirecek Güncelleme

    Popüler ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone, PC tarafında önemli bir güncelleme aldı. Oyunun geliştiricisi Infinity Ward, Modern Warfare ile battle royale oyuna erişenler için değil, ücretsiz oynanabilir Warzone oyuncuları için ek güvenlik önlemi aldıklarını duyurdu.

    Popüler ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone, PC tarafında önemli bir güncelleme aldı. Oyunun geliştiricisi Infinity Ward, Modern Warfare ile battle royale oyuna erişenler için değil, ücretsiz oynanabilir Warzone oyuncuları için ek güvenlik önlemi aldıklarını duyurdu.

    Call of Duty: Warzone, hem PC hem de konsollarda şu sıra en çok oynanan oyunlar arasında. Call of Duty: Warzone PC oyuncuları artık oyuna giriş yaparken iki adımlı doğrulama sistemini geçmek zorunda. Infinity Ward, sosyal medya platformu üzerinden yeni Warzone PC kullanıcıları için iki adımlı SMS doğrulama sistemini aktif ettiklerini duyurdu. Ek güvenlik katmanı PlayStation ve Xbox platformunda hali hazırda vardı. İki faktörlü kimlik doğrulama sistemi artık PC'de de mevcut. Şirket, botların giriş yapabilmesini engelleyerek hileleri en aza indirme özelliği de getirebilirdi ancak iki adımlı doğrulama özelliği aktif edildi.

    Security Update: We have initiated two-step SMS authentication for new #Warzone PC users, who log in as free to play as another step to provide an additional layer of security for players.

    — Infinity Ward (@InfinityWard) May 12, 2020

    Ücretsiz Call of Duty oyunu arayanların şu anda başından kalkmadığı Call of Duty: Warzone, Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 10 Mart 2020'de çıkış yapmıştı. Bir ay gibi oldukça kısa bir sürede 50 milyonun üzerinde oyuncuya sahip oldu ve yıldız futbolcuların da vakit harcadığı oyunlar arasında. Call of Duty: Warzone oyununu hala oynamadıysanız, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz Açıklaması

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Call Of Duty SMS Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title