Haberler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması

Çelik: "Allah'ın izniyle geleceğe kardeşlik ve birlik içerisinde yürüyeceğiz, kapımız ve gönlümüz herkese açıktır"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, çözüm sürecine ilişkin, "Allah'ın izniyle geleceğe kardeşlik ve birlik içerisinde yürüyeceğiz, kapımız ve gönlümüz herkese açıktır" dedi.

Bakan Çelik, Şanlıurfa temasları kapsamında belediye tarafından yaptırılan Turgut Özal Parkı'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, kentte hükümetin yaptığı yatırımlara değinerek, 30 Haziran Pazar günü Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da katılacağı törenle kentte 300 milyon TL'ye mal olması beklenen 130 okulun temelini atmayı planladıklarını söyledi.

Kentte yapılacak daha çok hizmetin olduğunu ifade eden Bakan Çelik, şunları kaydetti:

"Çok şükür birlik, beraberlik ve kardeşlik var, bu Şanlıurfa'da olduğu gibi. Türkiye'de barış projesi çerçevesinde birlik, beraberlik ve kardeşlik var. Bu birliğimizi, barışımızı, dostluğumuzu ve kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara karşı bütün Şanlıurfalıların çok uyanık olmasını istiyorum. Kimse birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize dil uzatmamalıdır. Biz Çanakkale, Sarıkamış ve Yemen'de beraberidik. Biz bütün bu memleketin hayırlı işlerinde beraberdik. Allah'ın izniyle geleceğe kardeşlik ve birlik içerisinde yürüyeceğiz, kapımız ve gönlümüz herkese açıktır."

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba da kentteki park sayısının 250'yi geçtiğini söyledi.

Konuşmaların ardından şarkıcı Göksel, konser verdi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Çelik Nabi Avcı Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title