Haberler

Buzdan Kalbin İçinden Çıkacak Tek Taş Yüzük Sevgililerin de İçini Eritecek

Ankara'da Bir Alışveriş Merkezinin Düzenlediği Sevgililer Günü Kampanyası Büyük İlgi Görüyor.

Ankara'da bir alışveriş merkezinin düzenlediği Sevgililer Günü kampanyası büyük ilgi görüyor.

Kendisine ya da sevgilisine tek taş pırlanta bir yüzük almak isteyenler, 3.5 ton ağırlığındaki kalp şeklindeki buzun ne kadar sürede eriyeceğini tahmin ederek, bu buz kütlesinin içindeki yüzüğü kazanmaya çalışıyor. Optimum Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği Sevgililer Günü kampanyası, satışları artırmayı hedeflese de, sevgilisine tek taş bir pırlanta alma hayalini kuranları daha da umutlandırıyor. Alışveriş merkezinden 25 YTL ve üzerinde alışveriş yapan herkes, 3.5 tonluk buzdan dev kalbin ne kadar sürede eriyeceğini tahmin ederek kampanyaya katılmaya hak kazanıyor. Kampanya hakkında bilgi veren Optimum Alışveriş Merkezi Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Mine Dehni Kurt, televizyonlardaki buzda dans yarışmalarının etkisiyle alışveriş merkezlerindeki buz pistine olan ilginin arttığını, kendilerinin de bu buz konseptine uygun bir Sevgililer Günü kampanyası düzenlemeyi amaçladıklarını söyledi.

Sevgililerin kalbini ısıtacak tek şeyin de pırlanta bir yüzük olduğunu belirten Kurt, 2x2 metre boyutlarında ve 3.5 ton ağırlığındaki kalpten buzun İstanbul'dan getirildiğini ve 5 heykeltıraşın çalıştığını kaydetti. Bugün sabah saat 10.00'da kronometrenin çalıştırıldığını belirten Kurt, buzun içindeki yüzük kutusu alttaki platforma değdiği anda kronometrenin durdurulacağını ve saat, dakika ve saniye olarak en yakın tahmini yapan kişinin pırlanta yüzüğün sahibi olacağını dile getirdi. Tek taş pırlanta yüzüğün bin 500 dolar değerinde olduğunu belirten Kurt, buzun 3-5 gün arasında bir sürede erimesini beklediklerini de söyledi. Bu arada alışveriş merkezindeki bir görevli ise 15 dakikada bir platformun altına yerleştirilen kovaları boşalttığını söyledi.

Öte yandan, birçok alışveriş merkezinin de Sevgililer Günü ile ilgili birçok kampanyası bulunuyor. Vatandaşlar da, otomobilden, dev ekran plazma televizyona kadar ödüller veren kampanyaları takip ederek, en büyük kazanmaya çalışıyor.

(MÜG-MAY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title