Haberler

'Buzda Dans' Ekibi Mıo'da Eğlendi

Yaz Sezonunu Türkbükü'nde Başarıyla Kapatan ve Yeni Şubesi Levent'te Eski Gatto'nun Yerine Açılan Mıo Prıvate Club'ta, 'Buzda Dans' Yarışmacıları Sabahın İlk Işıklarına Kadar Eğlendiler.

YAZ SEZONUNU TÜRKBÜKÜ'NDE BAŞARIYLA KAPATAN VE YENİ ŞUBESİ LEVENT'TE ESKİ GATTO'NUN YERİNE AÇILAN MIO PRIVATE CLUB'TA, 'BUZDA DANS' YARIŞMACILARI SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR EĞLENDİLER.

Yarışma stresini ve haftanın yorgunluğunu Mio'da atan 'Buzda Dans' ekibi mekana hayran kaldı. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen ünlüler, keyifli bir gecce geçirdiklerini ve haftaya daha moralli bir şekilde başlayacaklarını belirttiler.

Mio Hakkında…

Mio'nun işletmecisi Ali Öksüz ve deneyimli ekibi kış için hayli iddialı. Levent'te bulunan Mio, apayrı bir konsept ve yenilenen dekorasyonu ile 'Mio Private' olarak müdavimlerinin yeniden hizmetinde.

Eğlence anlayışını daha kaliteli hale getiren ve hedef kitlesi A+ müşteri olan Mio Private, dünya standartlarında bir eğlenceyi hedefliyor.

Mekanın dekorasyonu BRN mimarlık'tan Baran Uyan'a ait. Uyan, Mio'yu batılı anlamda 'Kitch' denilen stilde dekore etmiş. Yani mekanda çağdaş mimariyle oryantal öğeler buluşuyor. Olabildiğince Osmanlı tarzı ve modern öğeler birleştirilmiş.450 kişilik mekanın dördü VIP olmak üzere 11 oturma grubu var. King locası ise tam manasıyla krallara layık.

Haftanın her akşamı hizmet vermekte olan Mio Private Club, Çarşamba geceleri ünlü sanatçıların da eşlik ettiği "Karaoke Stars" ile eğlenmek ve kendini yıldız gibi hissetmek isteyen herkesi bekliyor. Perşembe ise birbirinden ünlü sanatçılarla canlı performans gecceleri düzenlenilecek. Cuma günleri sürpriz Dj ve showlarla Private Party Night, Cumartesi günleri, Dj Ozan ve Türkiye'de yeni bir trend başlatacak olan Mio Girls eşliğinde Club Night konsepti olacak. Pazar günleri tüm haftanın yorgunluğunu atabileceğiniz, evinizdeki konforu yaşayabileceğiniz ve başka hiçbir yerde bulamayacağınız çok özel mönüsüyle Mio'da Brunch keyfini kaçırmak istemeyeceksiniz.

Ayrıca yemekli, kokteyl ya da bar olarak özel günlerinizi, iş toplantılarınızı, davetlerinizi unutulmaz kılmak isterseniz; Mio Private tam size göre...

Adres : Beyaz Karanfil Sk. No:7 3. Levent / İstanbul

Tel : (0212) 283 88 98

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title