Haberler

Büyükşehir Belediyesinin Çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından düzenlenen doğa kamplarının konukları özel çocuklar oldu.

Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından düzenlenen doğa kamplarının konukları özel çocuklar oldu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 48 özel çocuğun aileleriyle katıldığı Sarımsaklı Barajı'ndaki kampa, çocukların eğitmenleri de eşlik etti.

Survivor, okçuluk, oryantiring, voleybol, masa tenisi, bilek güreşi gibi aktivitelerin yapıldığı kampta, özel çocuklar aileleriyle birlikte mutlu anlar yaşadı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de kampı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Çelik, tüm ailelerle ve özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Çocukların katıldığı etkinlikleri izleyen, onlarla sohbet eden Başkan Çelik, özel çocukların sıcacık sevgisiyle karşılaştı.

Özel çocukların herkesin kalbinde özel bir yeri olduğunu belirten Çelik, çocukların daha fazla sosyal ortamlara katılabilmeleri için ellerinden gelen gayreti göstermeye ve farklı etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceklerini kaydetti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Tamer de bu tür etkinliklerin özel çocukların gelişimine çok büyük faydalar sağladığına dikkat çekerek, emeklerinden dolayı Başkan Çelik'e teşekkür etti.

Yahyalı'ya 52 milyon liralık yatırım

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yahyalı'ya Bütünşehir Yasası ile birlikte son dört yılda 52 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Yahyalı Kongre ve Kültür Merkezinin açılışına katılan Başkan Çelik, ilçeye sık sık geldiklerini ve her geldiklerinde ya bir temel attıklarını ya da açılışlar yaptıklarını belirtti.

Yahyalı'ya önemli tesisler kazandırdıklarını dile getiren Başkan Çelik, şunları kaydetti:

"Bakınız iki ay önce Yahyalı'daydık ve Yahyalı Meydan Projesi'ni tamamlayarak hizmete açtık. Bu güzel ilçemize yakışır bir meydanı Yahyalı'ya kazandırdık. Bugün ilçe belediyemizin yapacağı kongre ve gösteri merkezinin temelini atacağız. İlçe belediyemizle uyum içinde Yahyalı'nın ihtiyaçları neyse gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim ayrımız gayrımız yok. Sadece son dört yılda Büyünşehir Yasası çıktıktan sonra Yahyalı'ya 52 milyon liralık yatırım yaptık. 150 bin metrekare kilitli parke, 183 km sathi kaplama asfalt, 5 bin ton sıcak asfalt yatırımlarımızdan sadece birkaçı. Sadece altyapı kuruluşumuz KASKİ, 20 milyon liralık yatırım yaptı. 52 milyon liralık yatırımın içinde ortağı olduğumuz elektrik şirketi ve KAYSERİGAZ'ın yatırımları yok."

İlçe Başkanı Öztürk de verdikleri destekten dolayı Çelik'e teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title