Haberler

Büyükşehir Belediyesi'den ödüllü Cumhuriyet Koşusu

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 26 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceği Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim ödüllü Cumhuriyet Koşusu için geri sayım başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 26 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceği Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim ödüllü Cumhuriyet Koşusu için geri sayım başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim ödüllü Cumhuriyet Koşusu için Ceylan AVM ve Sümerpark Spor Daire Başkanlığı adresinden ödüllü koşu için kayıtlar alınmaya başlandı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından birincisi gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Koşusu, büyükler, küçükler, gençler ve yıldızlar olmak üzere 4 kategoriden oluşacak. 3 kilometrelik koşuyla yapılacak organizasyon, 26 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'da İçkale'de başlayıp Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde son bulacak. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen koşu, Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilecek.

Genç-yaşlı demeden her kesimden vatandaşın koşabileceği Diyarbakır Cumhuriyet Koşusundaki amaç, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu artırmak, atletizm sporunu yaygınlaştırmak ve rengarenk görünümüyle büyüleyen İçkale'de spor aracılığıyla halkı buluşturarak sosyalleşmeye katkı sunmak. Yarışlara, 7'den 70'e her yaş grubundaki koşucular ve halk katılabilecek. Dereceye giren koşuculara derecesine göre 1'incilik, 2'ncilik ve 3'üncülük madalyası ile sürpriz ödüller verilecek. İki kategori için koşucular aynı anda saat 15.00'da koşacak. Koşuların bitmesinden sonra ise ödül seremonisi gerçekleştirilecek.

Yarışmalar, Atletizm Federasyonu ve International Association of Athletics Federations (IAAF) yarışma kurallarına uygun olarak yapılacak. Kulüp, ferdi ve yabancı uyruklu sporculara da açık olan yarışma da, yabancı uyruklu sporcuların kayıt yaptırırken pasaportlarını ibraz etmeleri gerekecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Cumhuriyet 29 Ekim Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title