Haberler

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZDEN DİYABET HASTALARI İÇİN FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Güncelleme:

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez'in himayelerinde gerçekleştirilen "Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri" programı kapsamında "Diyabet ve Obezite Haftası" nedeniyle seminer düzenlendi.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez'in himayelerinde gerçekleştirilen "Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri" programı kapsamında "Diyabet ve Obezite Haftası" nedeniyle seminer düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinin Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri devam ediyor. Bu kapsamda "12-18 Kasım Diyabet ve Obezite Haftası" dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığınca düzenlenen etkinliğe, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, Uzman Doktorlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Diyetisyen Zeynep Karakuş, Diyetisyen Merve Gizem Baraj ve Fizyoterapist Taner İlhan tarafından verilen seminerde Diyabet hastalığı, diyabette beslenme ve egzersiz alışkınlıkları gibi konular hakkında bilgiler paylaşıldı.

Van İl Sağlık müdürlüğünden gelen ekipler seminere katılan vatandaşların kan şekeri ölçümlerini yaparak, diyabet hastalığı hakkında bilgi verdi. Ayrıca burada açılan stantta koronavirüs aşısı olmayan vatandaşların aşıları da yapıldı.

Kaynak: Habermetre / Toplum

DOST Partisi Emin Bilmez Van Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title