Haberler

"Büyük İkramiye Çıkan Biletlerden Birini Biz Sattık"

İstanbul'un yılbaşı milyonerleri sırrını koruyor

İstanbul'un yılbaşı milyonerleri sırrını koruyor

Eminönü'ndeki "Nimet Abla" adlı bayiinin görevlisi büyük ikramiye çıkan biletlerden birini kendilerinin sattığını söyledi.

Yılbaşı özel Milli Piyango çekilişinde büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı. Çeyrek biletlerin 3'ü İstanbul, biri ise Adana'da satıldı.

35 milyon liralık büyük ikramiyenin İstanbul'daki sahiplerinden birinin ise bileti Eminönü'ndeki Nimet Abla adlı bayiden satın aldığı belirtildi. Gişe görevlisi Hasan Pan, "3 tanenin birisi Kadıköy şubesinden, bir tane bizden, bir tanesi de banka kanalıyla gelmiş. Bir tanesinin bizde olduğu kesin" dedi.

"ARTIK İNSANLARIMIZ, BÜYÜK MİKTARDA PARA KAZANDIKLARINDA ORTAYA ÇIKMAYA KORKAR OLDULAR"

Pan, Nimet Abla bayyinden satılan ve büyük ikramiyenin çıktığı bilet sahibinin kim olduğunun henüz belli olmadığını ve bu kişinin İstanbul'da olmayabileceğini ifade etti. Pan, "Artık insanlarımız, büyük miktarda para kazandıklarında ortaya çıkmaya korkar oldular. Kimse isminin açıklanmasını veya ortaya çıkmasını istemiyor. Miktar büyük, olaylar farklı gelişebilir. O yüzden çıkmaması da doğaldır yani ortaya" diye konuştu.

"NİMET ABLA, BİR ŞANSTIR"

Büyük ikramiyenin Ankara Genel Müdürlük vasıtasıyla ödendiğini belirten Pan, "Nimet Abla, zaten bir şanstır. Ne kadar çok bilet satarsan, o kadar çıkma olasılığı yüksek. Ondan dolayı büyük ikramiyenin Nimet Abla'ya çıkması doğaldır. Son 4 yılın içinde 3. ikramiye bu.

Bilet satış oranı da yüksek olduğu için ikramiyelerin buradan çıkma olasılığı daha fazla" dedi. Esas listelerin Pazartesi günü geleceğini söyleyen Pan, "Bugün gelenler arasında bir trilyon vardı. Yüz milyonlar vardı. Amortiler vardı. Ama esas olarak Pazartesi ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı. Pan, büyük ikramiyeyi 1-2 rakamla kaçıran müşterilerinin de bayiye geldiklerini belirtti.

Öte yandan yeni yılın ilk gününde Nimet Abla gişesinin önündeki yoğunluk da dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title