Haberler

Bursaspor Yönetiminden Vali Karaloğlu'na Ziyaret

Kulüp Başkanı Bölükbaşı: "Ben ve yönetimim, mülki amirlerimiz, iş adamlarımız, taraftarlarımız, basınımızla Bursaspor'un etrafında toplanıyoruz.

Bursa spor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ile yönetim kurulu üyeleri, Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

Bölükbaşı, yöneticiler Ali Büyükkurt, Ali Turan, Yahya Bahadır, İlyas Acar, Sadettin Garip, Kemal Kirevetözen, Nihat Akınoğlu, Enver Kumova, Hasan Gülayan, Mehmet Küçükyalçın ile Denetleme Kurulu Başkanı Kamuran Şakir'in de katıldığı ziyarette yaptığı açıklamada, üyelerinin teveccühüyle göreve geldiklerini ve ilk ziyaretlerini Vali Karaloğlu'na gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bursa spor Kulübü'nün kentin en büyük sivil toplum örgütlerinden birisi olduğunu belirten Bölükbaşı, "Bursa'da da çok seviliyor. Zaman zaman fazla sevildiğinden dolayı da sıkıntılar oluşabiliyor. İnşallah ben ve yönetimim, mülki amirlerimiz, iş adamlarımız, taraftarlarımız, basınımızla Bursa spor'un etrafında toplanıyoruz. Yeni dönemde bu birlikteliğin devam edeceğini biliyoruz" dedi.

Vali Karaloğlu ise Bursa spor'un kentte sadece bir futbol kulübü olmadığını ifade ederek, "Başkanımıza ve yöneticilerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Bursa bir spor şehri. Bursaspor sadece bir futbol takımı değil. Futbol takımının ötesinde. Bursaspor galip geldiğinde sokaktaki insanlar daha mutlu, kaybettiğinde ise mutsuz oluyor. İnşallah daha başarılı bir döneme gireriz. Futbolu yönetmek çok kolay değil" diye konuştu.

Kulüplerin özellikle finans durumlarında sıkıntılar yaşadığını aktaran Karaloğlu, şöyle konuştu:

"Kolay değil, zor bir işe girdiniz. Allah kolaylık versin. Bursaspor bu kenttin en önemli marka değerlerinden birisi. Onu en yukarıda tutmamız gerekiyor. Bu kentte Bursaspor çok seviliyor ama maalesef geçtiğimiz sezon çok hoş şeyler olmadı. Bu konuda taraftarlarımızın biraz daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Bursaspor, geçen sezon en çok seyircisiz oynama cezası alan kulüplerden birisi oldu. Bursalılara bence yakışmıyor. Bunu çözmemiz lazım. Oturup seyircimizle de konuşmamız lazım. Ne rakip takıma, ne de kendi yöneticimiz, antrenörümüz, futbolcumuza küfür edilmemesi gerekiyor. Ben gerçekten çok üzülüyorum. Bence insanlar maçlara eğlenmek için gelmeli. Bunu sabote edenler varsa bizler güvenlik olarak gereğini yaparız. Zaten bu sezon e-bilet sistemi de uygulanacak. Bursaspor seyircisinin çok daha nezih olması lazım. Kadın ve çocuklarla oynadığımız müsabakada ceza aldık. Bunları bir kez daha söylüyorum ki aynı hataya düşmeyelim. İnşallah bu sene daha iyi bir Bursaspor, daha iyi bir taraftar olacak diye düşünüyorum. Eğer UEFA Avrupa Ligi'ne gitme hakkı elde edersek Bursaspor'un ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum."

Ziyaretin sonunda Bölükbaşı, Vali Karaloğlu'na adının yazılı olduğu Bursaspor formasının yanı sıra kulübün rozet ve atkısını hediye etti. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Münir Karaloğlu Recep Bölükbaşı Vali Karaloğlu Bursaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title