Haberler

Bursaspor Samsun'a Uçtu

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 28'inci haftasında yarın Samsunspor'a konuk olacak.

Teknik DİREKTÖR ERTUĞRUL SAĞLAM KAZANMAK İSTİYORUZ

MİLLİ TAKIMA SEÇİLEN SERDAR AZİZ HEDEFİME ULAŞTIM

Emre KOŞAKBursa,(DHA)

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 28'inci haftasında yarın Samsunspor'a konuk olacak. Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı galibiyetlerle play off için umutlarını arttıran Bursaspor, bu maçtan da kümede kalma savaşı veren Samsunspor karşısında galibiyet alarak iddiasını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil beyazlı kafile Yenişehir Havalimanı'ndan özel uçakla Samsun'a uçtu. Bursaspor'da cezalı olan Vederson ve N'Diaye dışında ise eksik futbolcu bulunmuyor.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ SELÇUK EREN Samsun'DAN GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Eren, Samsunspor mücadelesini değerlendirdi. 3 puan parolasıyla yola çıkacaklarını ifade eden Eren, Samsun'dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Takımımız Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında sahaya hakim, futbola hakim oyun sergiledi. Çıkışımızı devam ettirip, Karabükspor maçını da kazanıp seriye devam etmek istiyoruz dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan seçimlerinde Yıldırım Demirören'in adaylığı ile ilgili de konuşan ve destekledikleri isim ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Eren, Başkanımız bu konuda gerekli açıklamaları yaptı. Belirlenen 10 kritere bu aday uyuyor mu Başkanımız bu kriterlere uymadığını söyledi. Bursaspor kulübü dik duruş sergileyen iki kulüpten biri oldu. Bu seçimlerde birçok aday var. Kulübümüz de bu adaylar arasında en iyi değerlendirmeyi yapıp, en iyisine oy vereceğine şüphemiz yok. İsim vermemiz şu an için mümkün değil şeklinde konuştu.

YÖNETİCİ İLHAN USLU ADALETSİZ BİR KARAR

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Uslu yolculuk öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Uslu, Önemli bir maç bizim için üst sıralara çıkmak için önemli bir engeli aşmış olacağız. Hedefimiz 3 puan diye konuştu. PFDK'nın 1 maçlık seyircisiz oynama cezasını da değerlendiren Uslu şunları söyledi

Benim anlamadığım bir şey var 100 saniye üstünde olursa ceza var. O kadar büyük tezahürat olduğunu sanmıyorum. Adaletsiz bir karar verildi. Gerekli başvurularda bulunduk. İnşallah kalkar ama kalkmazsa da bayanlar ve çocuklar bizim en büyük destekçimiz.

RECEP BÖLÜKBAŞI SERDAR BUNU HAKETTİ

Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, Serdar Aziz'in Milli Takım kadrosuna çağırılmasını değerlendirdi. Bölükbaşı, Serdar Aziz bunu haketti. Bizim için bir sürpirz değildi. Yalnız Serdar Aziz değil 5 yabancı futbolcumuz da milli takımlara gitti. Bu Bursaspor'un kalitesini gösterir. Orta sahada Adem olsun, solda Ozan olsun, savunmada İbrahim olsun hepsi milli takımı hakediyorlar. Performansı yüksek olan arkadaşlar davet ediliyor. İnşallah Slovakya maçında Serdar oynar. Bursa'da oynanacak maçta kendi taraftarı önünde oynayacaktır. Serdar Aziz milli takım formasını bırakmayacaktır şeklinde konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR ERTUĞRUL SAĞLAM KAZANMAK İSTİYORUZ

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Samsunspor maçını değerlendirdi. Sağlam, Samsun şehrinin ve Samsunspor'un benim hayatımda çok önemli yeri var. Orada Teknik Direktörlük ve futbolculuk yaptım. Şu an içinde bulundukları durum, ligdeki konumları itibariyle kesinlikle kazanmaları gereken bir maça çıkacaklar. Bizim de hedeflerimiz doğrultusunda playoff iddiamız için önemli bir maç oynayacağız. Güzel bir karşılaşma olacağını bekliyorum. Açık futbol oynanacak. Güzel bir futbol ziyafeti ortaya çıkacak. Kazanmak istiyoruz dedi.

SERDAR AZİZ HEDEFİME ULAŞTIM

A Milli Takım kadrosuna ilk kez çağrılan genç savunmacı Serdar Aziz ise şunları söyledi

Benim de en büyük hayalim buydu. Bugün kadroda olduğumu gördüm ve çok mutlu oldum. Çok teşekkür ediyorum. Hedeflerim vardı her zaman söylüyordum. Bunu başardım inşallah devamı gelir. Milli Takım savunma sıkıntısı çekmeyecektir. Kendime güveniyorum. Milli Takım'da da böyle olacaktır. Ülke futbolu için elimden geleni yapacağım. Hocam şans verirse ilk maça Bursa'da çıkacağım. Bursalıyım ve Bursaspor'u temsil edeceğim. Taraftarımızla beraber müthiş olacaktır. İnşallah güzel bir şekilde maçı da kazanırız.

Samsunspor maçını da değerlendiren Serdar, Biz ilk 8'in içinde olmak istiyoruz. Güzel ama zor bir maç olacak. Etkili ve formda oyuncuları var biz de ona göre önlemlerimizi alacağız diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Sağlam Serdar Aziz Samsunspor Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title