Haberler

Bursaspor İkinci Yarı Hazırlıklarını Bursa'da Sürdürüyor

İkinci Yarı Hazırlıklarına Devam Eden Bursaspor, Sabah ve Öğleden Sonra Yaptığı Çift Antrenmanla Hazırlıklarını Sürdürdü.

İkinci yarı hazırlıklarına devam eden Bursaspor, sabah ve öğleden sonra yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

İkinci yarı hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Bursaspor'da antrenmana De Souza ile birlikte sakatlığı bulunan Mehmet Yılmaz katılmadı. Dünkü antrenmana alt solunum enfeksiyonu geçirdiği için çıkmayan Sumulikoski ise bu günkü antrenmana çıktı. Antrenmanlara; denenmek üzere Bursa'ya gelen Romen futbolcu Pırvu Dragos ile Fransa'dan denenmek için çağırılan Kongo asıllı Kajima Moke de katıldı.

Engin İpekoğlu, takımı 3 guruba ayırdı ve dönüşümlü olarak istasyon çalışması, düz koşu ile dar alanda top kapma çalışması yaptırdı.

Antrenmandan sonra gazetecilere bir açıklama yapan kaptan Egemen Korkmaz, takıma katılan yeni futbolcular ile güzel bir çalışma ortamı yakaladıklarını belirterek, "Çok iyi çalışıyoruz. Lig başlamadan konulmuş hedefler vardı. Bu hedefler doğrultusunda çalışmaları sürdürüyoruz. Ancak hedefimizi tutturduğumuz düşüncesinde olmayıp ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Geçmişte sezonun ilk yarısında iyi sonuçlar alıp ligi hüsran ile bitiren takımları da unutmadan çalışmaları sürdüreceğiz" dedi.

Milli takımda oynamak için çok çalıştığını ve çalışmaya devam edeceğini belirten Korkmaz, şöyle konuştu: "Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Buna karar verecek olan Fatih Hoca'dır."

Bu arada, 8 Ocak'a kadar Bursa'da hazırlıklarını sürdürecek olan Yeşil beyazlı ekip, 9-18 Ocak tarihleri arasında Marmaris İnternational Elegance Otel'de kampa girecek

(İHS-MFS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title