Haberler

Bursaspor- Beşiktaş Soyunma Odaları

Sağlam: YENİLGİYİ HAK ETMEDİK Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu güne kadar en iyi futbollarını Beşiktaş karşısında oynadıklarını belirterek, "Bugün yenilgiyi hak etmedik.

Sağlam: YENİLGİYİ HAK ETMEDİK

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu güne kadar en iyi futbollarını Beşiktaş karşısında oynadıklarını belirterek, "Bugün yenilgiyi hak etmedik. Son dakika golüyle 1 puanı kaybettik" dedi. Ertuğrul Sağlam, "Bugün karşımızda geçtiğimiz sezonki oturmuş kadrosunun içerisinde birkaç iyi oyuncuyu eklemiş, sezon başından bu yana iyi oynayan ve organize olan Beşiktaş vardı. Böyle takım karşısında kazanmaya odaklı oynamak kolay değil. Oyuncularım iyi mücadele ettiler. Futbola bakışları maçı kazanacak düzeydeydi. İlk devre 1 pozisyon, ikinci yarı Beşiktaş'a pozisyon vermedik. Direkten dönen topumuz vardı. Final paslarını değerlendirebilseydik belki bugün kazanan biz olurduk" diye konuştu.

Sağlam oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu belirterek, "Oyuncularımın futbol adına sahada güzel şeyler ortaya koydu. Bundan memnunum. Sezon başından beri söylüyorum maalesef biz sıfırdan takım yapmaya çalışıyoruz. Tabi sıkıntılarımız oluyor. Ama haftalar ilerledikçe hatalarımız azalıyor. Şunu gördük ki bu takım doğru yola girmiş. İleri haftalarda iyi olacaktır. Son dakikada gol yedik. 0-0 bitse 1 puan alacaktık. Bugn 1 puan kaybettik diyebilirim. Ancak bu futbol kalitesini önümüzdeki haftalara taşırsak kaybettiklerimizden fazlasını alırız. İki takım oyuncularını da kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sona basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağlam, hakemin kendileri gibi hata yapabileceklerini belirtirken, maçı sonu yaşanan gerginlik için, "Maç sonu dikkatli olmak gerekiyor. Bir söz, bir davranışın telafisi güç oluyor. Futbolun cilvesi kötü oynayıp kazandık. İyi oynadık puan alamadık. Sezon başından beri bugün iyi oyun, iyi mücadele ettik. Böyle oynarsak zirve takımlarından biri olacak" diye cevapladı.

GÜNEŞ: KÖTÜ OYNADIK, ŞANS BİZİM YANIMIZDAYDI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu sezon ilk kez futbol şansının yanlarında olduğunu böyledi. Güneş, "Bugün bizin için şans günüydü. İyi oyunculardan kurulu, bizden iyi oynayan takımla mücadele ettik. Avrupa kupası maçı sonrasında hücum sayısı ve oyun kalitesini tutturamadık. Pas yüzdemiz düşüktü. Pozisyon verdik. Orta alanı ikinci yarıda kontrol ettik. Bursaspor'un iyi oyuncuları var. Kazanmaya onlar yakındı. İlk kez şans yüzümüze güldü. Girenlerin dinamizm katması ve şansla 3 puan aldık. Bu maç inşallah ders olur. Şampiyonluğa giden takımın böyle olumsuz oynamaması lazım. Bursaspor'un başındayken de aynı böyle son dakikada taç atışından gol yemiştik. Bugünde aynısı attık. Onlara geçmiş olsun diyorum" dedi.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Güneş, Kasımpaşa ve Lokomotif maçlarında oyun düşüklüğü değerlendirmesini kabul etmiyorum. Kasımpaşa ve Lokomotif maçında da kazanmaya biz yakındık. Eleştirileriniz bu maç için söyleyebilirsiniz. O zaman doğru derim. Futbol adına bugün eleştiri alabiliriz. Gazeteciler, bana göre yazılarını yazsınlar. Oyuncu girip çıkartmasınlar. Yazdıkları futbolcuları olumsuz etkiliyor. Gazeteciler henüz teknik direktör olmadı. Hakarete varan boyutlarda eleştirilerin olmasını doğru bulmuyorum. Sosa ve Oğuzhan hücumda etkili olamadıkları için böyle başladım. Öteki türlü başlasam yine eleştirirlerdi" dedi.

Maç sonu yaşanan olaylara değinen Şenol Güneş, "Maç sonrası Gökhan söylenerek içeriye geldi. Arkasından Ertuğrul hoca geldi. Eğer Gökhan büyüğüne bir şey söylemişse ben gerekeni yaparım. Bu hareketi ben kendime yapılmış olarak kabul ederim" dedi.

Bir soru üzerine ise Şenol Güneş, "Bursaspor'u seviyorum. Benim için bir şey değişmedi. İyi niyetle hizmet ettim. Bugün onun nimetleri yeniyor. Evet bugün Bursa'nın havası temiz, tam maç havası var. Senin kaptanı gelmek için yalvardı. Ben oralı olmadım." derken, sözlerini Ömer Hayyam'ın, "Yalan doğrudan, karanlık aydıklıktan kaçar, güneş yalnız da olsa, ortaya ışık saçar, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar" diyerek noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Sağlam Şenol Güneş Bursaspor Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title