Haberler

Bursa Valiliği'nde Bayramlaşma... -Vali Canpolat: "Huzurlu Bir Ramazan Ayı Geçirdik. İnşallah Bu Güzellikler Bayram Süresince de Devam Edecektir"

Bursa Valisi Nihat Canpolat, "Huzurlu Bir Ramazan Ayı Geçirdik. İnşallah Bu Güzellikler Bayram Süresince de Devam Edecektir" Dedi.

Bursa Valisi Nihat Canpolat, ''Huzurlu bir ramazan ayı geçirdik. İnşallah bu güzellikler bayram süresince de devam edecektir'' dedi.

Heykel'deki tarihi valilik binasında düzenlenen bayramlaşma törenine Vali Canpolat'ın yanı sıra Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Osman Baykurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Emniyet Müdürü Tahsin Demir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Murat Arslan ve AK Parti Bursa Milletvekilleri Ertuğrul Yalçınbayır, Faruk Anbarcıoğlu, Zafer Hıdıroğlu, Şevket Orhan, kamu görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Canpolat, törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bütün Türk milletinin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Bayramın adına yakışır şekilde coşkuyla kutlanmasını isteyen Canpolat, ''Huzurlu bir ramazan ayı geçirdik. İnşallah bu güzellikler bayram süresince de devam eder. Bizim dileğimiz, bayramdan sonra da insanlarımızın birbirine karşı daha hoşgörülü, daha insancıl yaklaşımını devam ettirmesi'' diye konuştu.

Canpolat, insanların yardımlaşmayı, hal hatır sormayı sadece bayram günleriyle sınırlı tutmamaları gerektiğini ifade ederek, şunları dile getirdi:

''Bunun devam ettirilmesi önemli. Onun da devam ettirileceğine olan inancımız tamdır. Bu vesileyle çok uzun sayılmasa da önümüzde bir tatil var. Bu tatil süresince bayram sevincimizi üzüntüye dönüştürecek trafik kazalarına karşı, yola çıkacak sürücülerimize mutlaka dikkatli olmalarını hatırlatmak istiyoruz. inşallah hem kendilerine hem de başkalarına zarar vermeden huzur içinde gidecekleri yerlere gider gelirler. Bizler, emniyet olsun belediyemiz olsun, sağlık kuruluşları, kara yolları her türlü birimlerimiz, vatandaşımızın herhangi bir sıkıntısı olduğunda müdahale etmek için hazır. İnşallah huzur içinde bir bayram yaşamak nasip olsun''

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de Ramazan Bayramı'nın birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur içinde geçmesini dileyerek, ''Bayramdan sonra da tabi ki bu huzura, sevgiye, kardeşliğe her zaman ihtiyacımız var. Bunu inşallah hep birlikte yaşayacağız ve yaşatacağız'' dedi.

Vali Canpolat, törenin ardından huzurevleri ve yetiştirme yurtlarını ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title