Haberler

Bursa: Uludağ'da Yılbaşı ve Bayram Hareketliliği

Bir Hafta Öncesine Kadar Kar Sıkıntısı Yaşanan ve Sezonu Gecikmeli Açan Uludağ'da Yılbaşı ve Kurban Bayramı Tatiliyle Birlikte Bugün Giriş Yapan Yüzlerce Tatilci ile Birlikte Doluluk Oranı Yüzde 80'lere Ulaştı.

Bir hafta öncesine kadar kar sıkıntısı yaşanan ve sezonu gecikmeli açan Uludağ'da yılbaşı ve Kurban Bayramı tatiliyle birlikte bugün giriş yapan yüzlerce tatilci ile birlikte doluluk oranı yüzde 80'lere ulaştı.

Oteller, 26 Aralık'ta paket turlarla gelen genç grupların bölgeden ayrılmasıyla bugün tatilcileri yeniden kabul etmeye başladı. Uludağ'da kapı satışları olarak da tabir edilen son dakika rezervasyonlarının yoğun olduğu açıklandı.

4 günlük paket turlarla gelen genç grupların dün Uludağ'dan ayrıldığı belirtildi. Kar kalınlığının Uludağ'da 35 santimetreyi bulduğu ve 1. gelişim bölgesinde bütün pistlerde kayak yapılabildiği bildirildi. Otellerdeki doluluk oranı da boşalan yerlere yapılan kabuller ve kapı satışları olarak tabir edilen son dakika rezervasyonlarının ardından yüzde 80'lere ulaştı. Uludağ'a gelen yabancı turistler arasında Tanzanyalı gruplar ise dikkat çekti.

Meteoroloji yetkilileri, beyaz zirvede bu akşam saatlerinde kar yağışının beklendiğini, pazartesi günü havanın açacağı ve yağışların çarşamba ile perşembe günleri tekrar yaşanacağını açıkladı.

Grand Yazıcı Otel yetkilileri, Ocak ayının 3'ü ile 14'ü arasında rezervasyon yaptıran Rus turistlerin, bu yıl erken davrandığını ve rezervasyonlarını yaptırmaya başladığını açıkladı. Grand Yazıcı'da bu akşam İbrahim Tatlıses'in sahne alacağı, yılbaşı gecesinde ise Arto'nun konser vereceği bildirildi.

Ağaoğlu My Resort Otel yetkilileri ise, işletmelerindeki doluluk oranının yüzde 70'lere ulaştığını açıkladı. Özellikle bu saatten sonra kapı müşterileri tarafından yoğun şekilde rezervasyon yaptırıldığını belirten yetkililer, 3-4 gecelik paket turların gecesi 400 milyon liradan satışa sunulduğunu belirtti. Yetkililer, yılbaşı ve bayram süresince otelde gala yemeğinin olacağını, otelin fasıl heyetinin konser vereceğini açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title