Haberler

Kahvehanede Baba ve Oğlu Vuran Zanlı, "İstersen Seni de Vurayım" Diyerek Muhabire Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Sakarya'nın Hendek ilçesinde çıkan tartışma sonucu, baba ve oğlu öldüren zanlı, polislerin nefes kesen operasyonu ile Bursa'da yakalandı. Zanlı, kendisine soru yönelten muhabire, "İstersen aynısını sana da yaparım." dedi.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir kahvehane önünde baba ve oğluna silahla saldıran Hikmet Usta, saldırıdan sonra ailesini alarak kaçmaya başladı. Sakarya'dan çıkış yapan katil zanlısı 3 saatin sonunda Bursa polisi tarafından nefes kesen bir operasyon ile gözaltına alındı. Bursa'daki işlemlerinin ardından sorgulanmak üzere Sakarya'ya gönderilen şüpheli, soru yönelten muhabirlere, "İstersen aynısını sana da yaparım" diye tepki gösterdi.

Olay Sakarya'nın Hendek ilçesi Beştepeler Caddesi'nde bulunan bir kahvehanenin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde alkol aldığı iddia edilen Hikmet Usta isimli şahıs belinde bulundurduğu silahı çıkartarak havaya ateş açtı. Oradan geçen 43 yaşındaki Kadir S. ile 17 yaşındaki oğlu Burhan S'nin tepki göstermesi üzerine saldırgan şahıs elindeki silahı doğrultarak 5 el ateş açtı.

Kahvehanede Baba ve Oğlu Vuran Zanlı, 'İstersen Seni de Vurayım' Diyerek Muhabire Tepki Gösterdi

BABA, OĞLUNA SİPER OLDU

Katil zanlısı 17 yaşındaki Burhan S'ye silah doğrultunca baba Kadir S. Oğlu için kendini siper etti. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan baba ve oğul yapılan ilk müdahalenin ardından Hendek Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen baba Kadir S. hayatını kaybederken oğlu Burhan S'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından çevrede bulunan görgü tanıklarının ifadesini alan ve güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, katil zanlısını tespit ederek takip altına aldı. İşlediği cinayetin ardından eve gidip ailesini alan Hikmet Usta (51),plakalı bir otomobile binerek kaçtı.

Kahvehanede Baba ve Oğlu Vuran Zanlı, 'İstersen Seni de Vurayım' Diyerek Muhabire Tepki Gösterdi

YALOVA'DA KAÇTI, BURSA'DA YAKALANDI

Sakarya'dan kaçan zanlılar, Yalova polisine uzun kovalamaca yaşattıktan sonra Bursa'ya giriş yaptı. Sakarya ekipleri ile iletişime geçen Bursa polisi, Hikmet Usta ve aynı araçta bulunan 5 şahsı Bursa'nın girişinde nefes kesen bir operasyon ile gözaltına aldı. Yakalanan şahıslar Sakarya polisine teslim edilmek üzere Görükle'de bulunan karakola getirildi.

"GEL SENİ DE VURAYIM"

Sakarya'ya sevk edilmek için emniyetten çıkarılan Hikmet Usta, basın mensuplarının "Neden yaptın, neden vurdun" sorusuna, "İyi çekin, istersen aynısını sana da yaparım, alkol aldım gel seni de vurayım" diye tepki gösterdi.

Kahvehanede Baba ve Oğlu Vuran Zanlı, 'İstersen Seni de Vurayım' Diyerek Muhabire Tepki Gösterdi

Şüpheli şahıs ve ailesi sorgulanmak üzere Sakarya'dan gelen polis ekiplerince Sakarya'ya götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sakarya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (31)

Yorumcu:

Buna bir daha ışık yüzü gösterilirse yazıklar olsun. . .

47
1
yanıtYanıtla
Resul:

10 yıla varmaz sokakta hiç şüphen olmasın.

yanıt4
yanıt0
OSMANİYE:

BAŞIMIZDA DEVLET YOKKİ ŞUNLARI SALLANDIRSIN MEYDANDA. . . . . O DEĞİL DE İDAM İDAM DİYORDUNUZ SAYIN BÜYÜKLERİMİZ NE OLDU O İŞ . . . . YEMEDİ Mİ

43
4
yanıtYanıtla
UFUK:

işte bu yüzden diyoruz alkol yasaklansın diye

31
9
yanıtYanıtla
dağcı:

bu ve bunun gibi malların yaptıkları yüzünden benim içtiğim biranın ne suçu var, saçma sapan konuşmayın

yanıt1
yanıt3
murat:

İdam idam

36
0
yanıtYanıtla
GEREKSİZLER:

BÖYLESİ ÇAKALLARA BÖYLESİ GEREKSİZLERE İDAM ŞART!!!!

33
0
yanıtYanıtla
Fatoş:

Hapise atıpta beleş ekmek yedırmeyın aynını onada vurun keyfı adam oldurmek neymış gorzun alkol adında nıye kendi nı veya yakınını oldurmemış

20
3
yanıtYanıtla
gaddar kerim:

idam şart

21
1
yanıtYanıtla
VAHDETTİN:

biliyorum devlet size hak ettiğiniz cezayı veremeyecek, ama sabredin mahşerde ebedi cehennem bekliyor seni. . . allah belanı versin.

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title