Haberler

Bursa: Hayat Hastanesi'nden Esnafa Sağlık Hizmeti

Bursa'da faaliyet gösteren Özel Hayat Hastanesi, esnafa indirimli sağlık hizmeti vermeye başladı.

Bursa'da faaliyet gösteren Özel Hayat Hastanesi, esnafa indirimli sağlık hizmeti vermeye başladı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Hayat Hastanesi arasında imzalanan sağlık anlaşmasıyla, BAĞ-KUR üyesi esnaflar ile aileleri ve personelleri, yüzde 20 indirimli olarak sağlık hizmeti alacak. Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, "Hastanemiz 28 yıldır esnafla iç içe. Onlara hizmet ederek ve esnafın hastanemizi sahiplenmesiyle buralara kadar geldik. Esnafımızı geri planda tutamazdık. BAĞ-KUR'lu esnaflarımız ile aileleri ve yanlarında çalışan elemanlarına yüzde 20 indirimli sağlık hizmeti vereceğiz. Aynı zamanda katarakt ameliyatı, kulak ve burun boğaz ameliyatları için esnaftan katkı payı alınmayacak" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak, "En eski sağlık kuruluşlarından biri olan bu hastanenin esnafa vereceği indirimli sağlık hizmetinden dolayı sayın Özkul ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu anlaşma, Bursa nüfusunun yüzde 40'nı teşkil eden esnafı memnun etti. 98 bin üyesiyle büyük bir oda olan esnaf odaları, aileleriyle birlikte 150 bin kişiyi buluyor. Bazı ameliyatlardan katkı payı alınmaması bizi ayrıca çok memnun etti" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title