Haberler

Bursa: Dyp Genel Başkan Yardımcısı Şeker, Mustafakemalpaşa İlçe Teşkilatı'nı Ziyaret Etti

DYP Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Şeker, hükümetin ülkeyi iyi yönetemediğini iddia etti.

DYP Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Şeker, hükümetin ülkeyi iyi yönetemediğini iddia etti.

Doğru Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Şeker ve eski bakanlardan Mehmet Gazioğlu, DYP Mustafakemalpaşa İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Şeker, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu olumsuzluklardan yakındı. Parti olarak tüm Türkiye'yi karış karış dolaştıklarını belirten Şeker, "İzlediğimiz kadarıyla hükümetin politikası yanlış. Bunlar 360 milletvekiliyle ülkeyi yönetemiyor" dedi.

Demire 1 hafta içerisinde yüzde 60 zam geldiğini, petrole gün aşırı zam yapıldığını söyleyen Şeker, "Yabancılara satılan banka oranı yüzde 47 oldu. Gazeteler bu konuyu yansıtmadı. Bu hükümet sıfır toleransla terör aldı, şimdi her gün şehit verir olduk. Kavgalar okul önlerine indi. İçişleri Bakanlığı'nın eli kolu bağlandı. Sosyal uçurumlar çoğaldı" diye konuştu.

DYP İlçe Başkanı İsa Söğüt de, yaptığı konuşmada, Mustafakemalpaşa çiftçisinin gelir bakımından açlık sınırının altına düşürüldüğünü, köylünün 40 lira olan tüp parasını dahi veremediğini belirterek, "Çocukluğumuzda gördüğümüz sac ayaklarını ve isli tencereleri tekrar köylümüz kullanmaya başladı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

title