Haberler

Bursa'da Yerel Yönetimler

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Görükle ile Uludağ Üniversitesi'ne Gidip Gelenlerin Bursaray Aktarmalarında Yaşadıkları Sıkıntıyı Yeni Bir Otobüs Hattını Sefere Koyarak Giderdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Görükle ile Uludağ Üniversitesi'ne gidip gelenlerin BursaRay aktarmalarında yaşadıkları sıkıntıyı yeni bir otobüs hattını sefere koyarak giderdi.

Küçük Sanayi ile Görükle arasında çalışacak olan 4-G numaralı otobüs, seferlere başladı. Pazar günleri haricinde her yarım saatte bir sefer yapacak olan hat, 07.00 ila 22.00 saatleri arasında hizmet verecek. Besleme tarifesi olan tam 0.80 YTL, indirimli 0.55 YTL'ye yolcu taşıyacak olan hattı kullananlar, 45 dakika içinde BursaRay aktarmalarında 0.60 YTL'lik indirimden yararlanabilecek. Buna göre, 4-G hattını BursaRay ile birlikte kullananlar tam 1.20, indirimli ise 0.80 YTL ödeyerek Görükle ile şehir merkezi arasında yolculuk yapabilecek.

Nevzat Köksal isimli bir üniversite öğrencisi, Büyükşehir Belediyesi'nin bu yeni hatla BursaRay'a gidiş gelişlerde ve kent merkezine ulaşmada yaşadıkları sıkıntıyı çözümlediğini belirterek, ilgililere teşekkür etti.

(EŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title