Haberler

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu: 9 Gözaltı

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltıBURSA - Bursa'nın Mudanya ilçesinde polis ekipleri tarafından 4 farklı adrese uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

BURSA - Bursa'nın Mudanya ilçesinde polis ekipleri tarafından 4 farklı adrese uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Özel Harekat Çevik kuvvet ve zırhlı araçların da destek verdiği operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Ekipleri, Mudanya ilçesi Karadere Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yapıldığını belirledi. Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Özel Harekat ekipleri ve zırhlı araçların da desteği ile mahallede bulunan 4 farklı eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel Harekat ekipleri, koçbaşı ve levyeler ile kapıları kırarak içeriye girdi. Zırhlı araçlar ise çevrede güvenlik önlemi aldı. Narkotik Madde Arama Köpeği'de sobanın içerisine gizlenmiş uyuşturucu maddeyi buldu. Evlerde yapılan aramalarda 50 gram bonzai, 150 gram esrar, 30 adet extacy hap, hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

"4 farklı noktada 4 farklı arama yaptılar"

Ekipler, Mudanya ilçe merkezinde 4 farklı noktada arama noktası kurdu. Özel Harekat ekipleri ve zırhlı araçlar burada da geniş güvenlik önlemi aldı. Şüpheli kişiler üzerine arama ve GBT sorguları yapıldı. Arama noktalarına giren otomobillerde arama yapıldı. Arama ve sorgular sonucunda, farklı suçlardan yakalama kararı bulunan 2 kişi gözaltına alındı. Otomobilin birinden silah çıkarken başka bir otomobilde ise bir miktar esrar ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karadere Mudanya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title