Haberler

Bursa'da Teröre Tepki Yürüyüşü

Bursa'da, Büyük Birlik Partisi (BBP) Üyesi Bir Grup, Şırnak ve Diyarbakır'da Şehit Edilen 15 Asker İçin Yürüyüş Yaparak, Ulucami'de Gıyabi Cenaze Namazı Kıldı.

Bursa'da, Büyük Birlik Partisi (BBP) üyesi bir grup, Şırnak ve Diyarbakır'da şehit edilen 15 asker için yürüyüş yaparak, Ulucami'de gıyabi cenaze namazı kıldı.

Çakırhamam Mahallesi'ndeki BBP binası önünde toplanan yaklaşık 30 kişilik grup, terör örgütü PKK ve ABD aleyhinde sloganlar atarak Orhangazi Parkı'na kadar yürüdü. BBP Bursa İl Başkanı Tahir Kahveci, burada yaptığı basın açıklamasında, mübarek ramazan ayının son günlerinde Türkiye'nin şehitlerine ağladığını bildirdi. Kanlı terörün bayram sevincini öncelikle şehitlerin ailelerine, sonra da bütün Türk milletine zehir ettiğini kaydeden Kahveci, ''Artık bu milletin sabrı kalmamıştır. Ülkeyi idare edenler ve

güvenliğinden sorumlu olan merciler, suni gündemlerle kavga edeceklerine, bir birlerine küseceklerine bir an evvel gerçek gündemle bir araya gelip, her gün şehit verdiğimiz bu terör olayını artık bitirmeliler" dedi.

Kahveci, BBP olarak uluslararası anlaşmalar ve uluslararası hukuktan doğan hakların kullanılarak sınır ötesi operasyonun yapılması gerektiğini ifade ederek, ''Ülkemizi tehdit eden bu terörün önünde, arkasında kimler varsa, bu terör örgütüyle kimin ilişkisi bulunuyorsa bunların üzerine kararlılıkla gidilmelidir'' diye konuştu.

Açıklamanın ardından grup Ulucami'ye geçerek, şehit askerler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

(UU-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title