Haberler

Bursa'da 1 Kişinin Öldüğü Kavgayla İlgili 2 Gözaltı

Bursa'da 36 yaşındaki Serdar Aktaş'ın tabanca ile öldürülmesiyle ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Bursa'da 36 yaşındaki Serdar Aktaş'ın tabanca ile öldürülmesiyle ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Uğur Sokak'ta geçen pazartesi akşamı meydana geldi. Ömer Demir, sattığı arsa karşılığında 100 bin TL'lin senetleri ödemeyen B.H.'yi cep telefonu ile arayarak konuşmak istedi. Akşam saatlerinde Hürriyet Mahallesi 4'üncü Uğur Sokak'taki buluşmaya, Ömer Demir, galerici Serdar Aktaş, B.H. ise 6 arkadaşı ile geldi. Burada çıkan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayda Serdar Aktaş ile Ömer Demir tabancalardan çıkan mermiler ile ağır yaralandı. B.H. ile 6 arkadaşı kaçtı. Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 3 çocuk babası Serdar Aktaş kurtarılamazken, hayati tehlikesi bulunan Ömer Demir ise tedavi altına alındı.

Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, cinayetle sonuçlanan olaya karıştığı öne sürülen A.E. ve E.K.'yi gözaltına aldı. Polis ekipleri, Serdar Aktaş'ın kimin silahından çıkan mermiyle öldüğünü araştırıyor. Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Ömer Demir Osmangazi 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title