Haberler

Burdur'daki Bazı Belediyelere Ödenek Ayrıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Burdur'un Kemer, Karamanlı, Altınyayla ve Kocaaliler belediyelerine alt yapı, park ve çevre düzenlemesi için ödenek ayırdığı bildirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Burdur'un Kemer, Karamanlı, Altınyayla ve Kocaaliler belediyelerine alt yapı, park ve çevre düzenlemesi için ödenek ayırdığı bildirildi.

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, geçen hafta Burdur'daki 5 belediye başkanlığına proje karşılığı ödeneklerinin gönderildiğini kaydetti.

Şimdi de projeleri olup eksiklerini tamamlayan belediyelere ödeneklerinin ayrıldığını bildiren Özçelik, "Kemer, Karamanlı ve Altınyayla belediye başkanlıklarımıza 60'ar bin lira, Kocaaliler Belediyesine 40 bin lira ödenek ayrıldı. Bu ödenekler alt yapı, park ve çevre düzenlemelerinde kullanılacak. Belediyelerimize hayırlı olsun" dedi. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Altınyayla Karamanlı Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title