Haberler

Bulanık'ta Yerel Gazeteden Resim Sergisi

Muş'un Bulanık İlçesinde Yayın Yapan Bulanık Haber Gazetesi Tarafından Organize Edilen 'İlçemizden Fotoğraflar' Adlı Resim Sergisinin Açılışı Düzenlenen Törenle Yapıldı.

Muş'un Bulanık ilçesinde yayın yapan Bulanık Haber Gazetesi tarafından organize edilen 'İlçemizden Fotoğraflar' adlı resim sergisinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Bulanık Haber Gazetesi çalışanlarının iki yıldan beri çektiği fotoğraflardan seçilen 70 fotoğraf, Bulanık Halk Kütüphanesi Salonu'nda sergilendi. Düzenlenen serginin açılışına Bulanık Kaymakamı Fatih Aksoy, belde belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Bir hafta boyunca halka açık olacak fotoğraf sergisinin açılışını yapan Bulanık Kaymakamı Fatih Aksoy, Bulanık'ın güzelliklerini ve zenginliklerini yansıtan fotoğrafları sunan ekibi kutladığını söyledi. Aksoy, "Bu sergiyi büyük bir keyif alarak gurur duyarak açıyoruz. Böyle bir çalışmanın ilçemizde yapılması bizi son derece sevindirmiştir. Her zaman bu tür çalışmaların desteklenmesi gerekir. Bu tür çalışmalar ilçemizin tanıtımında büyük rol oynar. Hem yöre insanın hem de kamuoyunun ilçeyi tanımasında bu tür sergiler etkili olur. Sergide çok güzel ve anlamlı fotoğraflar bulunmaktadır. Bu fotoğraflar ilçemizin tüm güzelliklerini yansıtmaktadır. Onun için bu sergiyi açan arkadaşları kutluyorum ve bu tür etkinliklerin devamını bekliyorum" şeklinde konuştu.

(GK-KT-MET-Y) 27.02.2008 16:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title