Haberler

Brezilya Basınından Vestel Manisaspor ve Ersun Yanal'a Övgü...

Brezilya Basını Vestel Manisaspor'un Oynadığı Futbolu Sao Paulo Takımına Benzeterek Sanki Samba Liginde Oynuyorlar Yakıştırması Yaptı. Teknik Direktör Ersun Yanal İçin İse Türk Hocada Brezilya Stili Var. Gerçek Brezilyalı O Olsa Gerek Diyerek Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'ya Gönderme Yaptılar....

Brezilya basını Vestel Manisaspor`un oynadığı futbolu Sao Paulo takımına benzeterek sanki samba liginde oynuyorlar yakıştırması yaptı. Teknik direktör Ersun Yanal için ise Türk hocada Brezilya stili var. Gerçek Brezilyalı o olsa gerek diyerek Fenerbahçe teknik direktörü Zico`ya gönderme yaptılar.

Brezilya`da yayın yapan spor gazeteleri Türkiye Süper Ligi`nde lider olan Vestel Manisaspor`u mercek altına alarak bu takımın hem oyuncularının hem de teknik direktörünün Brezilya takımlarına taş çıkartacak bir oyun ortaya koyduğunu yazdı. Futebolinterior ve Globoesporte gazeteleri, Manisaspor`un güçlü ve kudretli Fenerbahçe karşısında puan farkını altıya çıkarttığını duyurarak, Türkiye`nin yeni Brezilyalısı`nın Vestel Manisaspor olduğunu yazdı. Futebolinterior gazetesi, Manisaspor`da forma giyen Rafael Marquez için Türklerin yeni idolu olduğunu da savunarak, bu oyuncunun Türkiye Süper Ligi`nin yeni kralı olacağını iddia etti. Gazete, Ersun Yanal için ise Brezilya futbol oyununu en yakından takip eden ve uygulayan bir hoca olduğuna dikkat çekerek, Vestel`i Brezilya liginin lideri Sao Paulo`ya, Yanalı ise gerçek Brezilyalı teknik hocaya benzetti. Elgloboesporte Gazetesi de, Türkiyede süpriz lider başlığı ile duyurduğu haberinde Fenerbahçe`de Brezilyalılar sıkıntılı günler geçirirken Vestel`deki Brezilyalıların goller atarak taraftarlarına bayram havası yaşattığını yazdı.

(HABER : MEHMET ÇİFTÇİ / GİR)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title