Haberler

'Bosna' Operasyonunda 177 Kilo Uyuşturucu Yakalandı...

İstanbul'un 3 Ayrı İlçesinde Düzenlenen Planlı "Bosna" Operasyonunda, Avrupa ve Balkan Ülkelerine Gönderilmek İstenen 177 Kilo Gram Eroinele Geçirdi. Operasyonda 3'ü Mal Sahibi Biri Yabancı Uyruklu Kadın Olmak Üzere Toplam 15 Kişi Gözaltına Alındı.

İstanbul'un 3 ayrı ilçesinde düzenlenen planlı "Bosna" operasyonunda, Avrupa ve Balkan ülkelerine gönderilmek istenen 177 kilo gram eroinele geçirdi. Operasyonda 3'ü mal sahibi biri yabancı uyruklu kadın olmak üzere toplam 15 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Silivri'de planlı "Bosna" operasyonu düzenledi.

İŞTE O OPERASYONLAR

Büyükçekmece'de düzenlenen operasyonda, TIR'ın gizli bölmelerine yükledikleri 48 kilo gram eroini Almanya'ya göndermeye çalışan aralarında mal sahibi İ.B., TIR şoförü M.K'nın da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Küçükçekmece'de düzenlenen operasyonda, Balkan ülkelerine gönderilmek istenen 126 kilo eroin yakalandı. Uyuşturucunun sahibi olduğu ileri sürülen T.A. ve şoför H.K.'nin de aralaranda bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Silivri'de düzenlenen operasyonda, TIR'ın gizli bölmesinde Almanya'ya gönderilmeye çalışılan 3 kilo eroin ele geçirildi. Uyuşturucunun sahibi olduğu ileri sürülen A.A. ve TIR şoförü S.E.'nin de aralarında bulunduğu 5 kişi yakalandı.

BİZ TİCARET YAPIYORUZ

Narkotik polisinin düzenlediği operasyonda suçüstü yakalanan uyuşturucu satıcıları polise verdikleri ifadelerinde, "Bizim uyuşturucudan haberimiz yok. Biz işadamayız, ticaret yapıyoruz" diye kendilerini savunurken, bazıları da "Yakalanan otomobil benim değil ben sattığım otomobilin parasını almaya gidiyordum" diye kendini savundu.

Polisteki sorgusu tamamlanan 15 kişiden 9'u yargılanmak için adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title