Haberler

Bolu: Etimesgut Şekerspor, Yeni Sezona İddialı Hazırlanıyor

Yaptığı flaş transferlerle bir anda dikkatleri üzerine çeken 2. Lig B Kategorisi takımlarından Etimesgut Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarını iddialı bir şekilde sürdürüyor.

Yaptığı flaş transferlerle bir anda dikkatleri üzerine çeken 2. Lig B Kategorisi takımlarından Etimesgut Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarını iddialı bir şekilde sürdürüyor.

Kamp çalışmalarına dün başlayan yeşil-beyazlı ekip, bugün yaptığı çalışmayla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Gerede Greenpark Oteli'nin tesislerinde Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde yapılan çalışmada futbolcular, düz koşunun ardından açma germe hareketleri yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda yeni transferler de yer aldı. Antrenmanın ardından Etimesgut Şekerspor yönetimi ve yeni transferler bir basın toplantısı düzenledi. Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir, 2005-2006 sezonunun en hızlı transferlerini imza atan ve ilk kampa çıkan takım olduklarını söyledi. Etimesgut Şekerspor olarak hedeflerinin sağlam bir altyapı ile yarışmacı bir takım oluşturmak olduğunu ifade eden Başkan Demir, iki sezon içerisinde Süper Lig'e yükselmek istediklerini kaydetti. Transfer edildikten sonra takım kaptanlığına getirilen Sergen Yalçın'ın kalitesini herkesin bildiğini belirten Demir, "Sergen Yalçın bizim için bir proje. Sergen, genç futbolculara ve taraftarlara örnek olacak bir yıldız. Sergen Yalçın bizi 1. Lig'e çıkarsın yönetim olarak onun heykelini dikeceğiz. Etimesgut Şekerspor'u tercih ederek bizi onurlandırdığı için kendisine çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Etimesgut Şekerspor 2. Başkanı Tahir Erbarlas ise Etimesgut Şekerspor'u büyük bir takım yapmanın yolunun altyapı ve tesisleşmeden geçtiğini vurgulayarak, çoğu Süper Lig kulübünde bile olmayan tesislerin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Etimesgut Şekerspor'un yıldız oyuncusu Sergen Yalçın ise kendisiyle birlikte Süper Lig'den transfer edilen oyunculardan büyük beklentiler olduğunu belirterek, "Bizden büyük beklentiler olduğunu biliyoruz. Kadromuzda çok tecrübeli arkadaşlar bulunuyor. Maçlar başladıktan sonra beklentileri karşıladığımızı göstereceğiz. Şekerspor'u en kısa sürede önce A Kategorisi'ne sonra da Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz" diye konuştu.

Bir aksilik olmazsa jübilesini Etimesgut Şekerspor'da yapmak istediğini dile getiren Sergen Yalçın, "Maçlarımız çok renkli geçecek. Tüm Ankaralılar'ı maçlarımıza çağırıyoruz. Bizim kalitemiz belli. Ankara'da futbol oynayan birinci lig futbolcuları bizden daha kalitesiz" ifadelerini kullandı.

Etimesgut Şekerspor'un yeni transferleri Ahmet Yıldırım, Tamer Tuna, Evren Turhan, Ahmet Dursun profesyonel futbolcu olduklarını belirterek, 2. Lig B Kategorisi'nde oynamalarının kendileri için problem olmadığını ve en kısa süre içerisinde Süper Lig'e yükselmek istediklerini söylediler.

Basın toplantısının ardından futbolcular, yeni sezonda giyecekleri forma ile basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title