Haberler

Bolu'da "Eğitimli Taraftar" Semineri

Boluspor Kulübü ve Bolu Barosu İşbirliği ile Taraftarların Eğitilmesi Amacıyla "Eğitimli Taraftar Semineri" Düzenlenecek.

Boluspor Kulübü ve Bolu Barosu işbirliği ile taraftarların eğitilmesi amacıyla "Eğitimli taraftar semineri" düzenlenecek.

Bolu Barosu Başkanı Gazanfer Günler, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ve Avukat Tuncay Alnıak, Bolu Barosu Sosyal Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Yapılacak olan seminerle taraftarların eğitilmesinin amaçlandığını ifade eden Bolu Barosu Başkanı Gazanfer Günler, "Boluspor yıllardan bu yana Bolu'yu en iyi şekilde temsil etti. Boluspor sevdalısı taraftarlarımızın eğitilmesi amacıyla böyle bir seminer yapmaya karar verdik. Bütün takımların taraftarlarına örnek olan Boluspor taraftarı, yapılacak olan seminerden sonra sertifikalarını alarak eğitimli taraftar olacak" dedi.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ise, "Türkiye'de ilk defa yapılacak olan eğitimli taraftar seminerinin taraftarlarımızın centilmence maçları seyredebilmeleri ve Boluspor'un centilmenlik ruhuna yakışır davranmalarını olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum. 2005 yılında Boluspor taraftarının aldığı en centilmen taraftar ödülünün devamı için bu seminer büyük önem taşıyor" diye konuştu.

Bolu Barosu Avukatı Tuncay Alnıak da, yaptığı konuşmada, "Bilindiği gibi sporun dostluk, kardeşlik olduğu, yaşanan bazı olaylarda unutuluyor. Boluspor Kulübü, her zaman ilklere imza atmıştır. Yapılacak olan bu seminerin taraftarlarımızın eğitimi ve gelişimi için faydalı olacağı düşüncesindeyim. Türkiye'de ilk defa sertifikalı centilmen taraftar grubu, Boluspor taraftarı olacak" dedi.

20 Ocak tarihinde Bolu Belediyesi eski Nikah Salonu'nda düzenlenecek seminere, FIFA kokartlı eski hakem ve Avukat Cem Papila, Bolu Barosu Avukatı Tuncay Alnıak, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma Görevlisi Önder Şimşek, Boluspor takımı oyuncuları Erhan Namlı ve Kemal Karakaş konuşmacı olarak katılacak.

(BV-AK-KÇ-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title