Haberler

Bolu: Bolu'da Yerel Yönetimler

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Aibü) Mimarlık Mühendislik Fakültesi'nin Kurucu Dekanı Prof. Dr. Ali Bayrak, Görev Süresinin Dolması Nedeniyle Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a Veda Ziyaretinde Bulundu.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Mimarlık Mühendislik Fakültesi'nin kurucu Dekanı Prof. Dr. Ali Bayrak, görev süresinin dolması nedeniyle Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a veda ziyaretinde bulundu.

Samimi ve dostane bir havada gerçekleşen ziyaret sırasında geçen görev süresini değerlendiren Prof. Dr. Ali Bayrak, "3 yıllık görev süremi bitirmiş bulunmaktayım. Şimdi eski görevime dönüyorum. Burada 3 yıllık süre içersinde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nin kurucu dekanlı olarak görev yürüttüm. Bu çerçevede bir hayli mesafe kat ettik. Bolu'yu ve İzzet Baysal Üniversitesi'ni tanıdım. Gerçekten çok mutluyum ve mutlu olarak ayrılıyorum" dedi.

Merhum İzzet Baysal Baysal'ın son arzusu olan Mimarlık-Mühendislik Fakültesi'nin kurucusu olan Prof. Dr. Ali Bayrak'ın Bolu için bu yönüyle de ayrı bir önem taşıdığını belirten Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Üniversitenin kurucusu hayırsever İzzet Baysal'ın belki üniversiteyle ilgili en son arzusu olan Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nin kurulmasıydı" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Yılmaz tarafından Bolu Belediyesi'nin armasının da içinde bulunduğu hediye paketi, Dekan Prof. Dr. Ali Bayrak'a takdim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title