Haberler

Bolu: Bolu'da Yangın

Bolu'nun Susuzkınık Köyü'nde Çıkan Yangında, 1 Yıllık Mahsulleri ve Saman Balyalarını Yanan Köylü Kadınlar Gözyaşlarını Tutamadı.

Bolu'nun Susuzkınık Köyü'nde çıkan yangında, 1 yıllık mahsulleri ve saman balyalarını yanan köylü kadınlar gözyaşlarını tutamadı.

Edinilen bilgiye göre, Adil Gören'e ait samanlıkta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, samanlığın yanında bulunan odunluğa sıçradı. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler alevleri kontrol altına almak için uzun süre uğraş verdi. Köylüler, yanan saman balyalarını ve içerde bulunan mahsulü kurtarmak için seferber oldu. İtfaiyeciler yoğun duman nedeniyle zor anlar yaşarken, mahsullerinin ve samanlarının yanışını seyreden köylü kadınlar gözyaşlarını tutamadı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından güçlükle söndürülen yangında, samanlık odunluk ve yazın toplanan mahsullerin bulunduğu depo tamamen yandı.

Jandarma yangınla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title